FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

HFDA Spot online üzleti közösség

Tudásmegosztás, iparági hírek és számos együttműködési lehetőség vár a magyar divat- és designipar szereplői számára indított digitális platform felületén! A HFDA Spotra már közel 400 felhasználó regisztrált, akik a kapcsolatépítés mellett az álláshirdetéseket és pályázati lehetőségeket is szabadon böngészhetik.

A HFDA Spot tagjai egyszerűen és gyorsan kapcsolatba léphetnek egymással a felületen keresztül és megtalálhatják az elképzeléseikhez leginkább illeszkedő üzleti partnereket is.

A Magyar Divat & Design Ügynökség működésének egyik kiemelt stratégiai pillére a gyártásfejlesztés, amelynek középpontjában az értékesítési folyamatok elősegítése, a munkaerőhiány mérséklése, valamint a gyártók és tervezők közötti kollaborációk előmozdítása áll. Az Ügynökség 2020 nyarán indította útjára az online üzleti közösségnek helyet adó HFDA Spot felületet annak érdekében, hogy a kreatívipari szereplők könnyebben ismerjék meg egymást, és találják meg a közös együttműködési lehetőségeket. A platform indulása óta csaknem 400 iparági szereplő regisztrált, akik közül néhányan máris megtalálták az elképzeléseikhez leginkább illeszkedő szakmai partnert.

Hogyan lehet regisztrálni?

A HFDA Spot weboldalán minden érdeklődő ingyenesen regisztrálhat, ezt követően pedig mindössze egy bemutatkozó kérdőív kitöltése szükséges, amelyben általános céges adatokat és elérhetőségeket kell megadni.

Miért érdemes regisztrálni?

A regisztrálók más divat- és designipari szakemberekkel találkozhatnak, kibővíthetik üzleti portfóliójukat, új termékeket fejleszthetnek és együttműködésre léphetnek. A platform a nemzetközi piacra lepésben is támogatást nyújt, hiszen az angol verziónak köszönhetően már határon túli feliratkozók is megtalálhatóak az oldalon. A rendszeres hírleveleknek köszönhetően a felhasználók azonnal értesülhetnek a legújabb pályázatokról és rendezvényekről is, így biztosan nem maradnak le egy lehetőségről sem.

Milyen módon segít a munkaerőtoborzásban a HFDA Spot?

A platform egyik legnagyobb erőssége, hogy nemcsak erősíteni, hanem a felfedezés funkcióval egyszerűen bővíteni is lehet kapcsolati hálónkat, ezentúl munkaerő-toborzásra vagy álláskeresésre is alkalmas. A HFDA Spot oldalán megtalálható „Állásajánlatok” fül ennek lehetőségét segíti elő, ahol bárki könnyen böngészhet az állásajánlatok között vagy hirdetheti meg egyszerűen saját vállalkozása nyitott pozícióit.

Hogyan segít a platform új értékesítési lehetőségekhez jutni?

A HFDA Spot lehetővé teszi, hogy az ágazat képviselői végre digitálisan is bemutathassák azokat az adottságaikat, amelyek egyedivé és megkülönböztethetővé teszik őket a piacon, ezáltal új, versenyképesebb értékesítési lehetőségekhez juthatnak. A kezdeményezés célja, hogy egy 21. századi találkozási pontot teremtsen a divat- és designipari szereplők számára, új utakat nyitva a szakmai kapcsolatok építésében, szerepet vállalva a régió textil-és ruházati iparának üzleti és működési modelljének újragondolásában.

Regisztrálj és csatlakozz a HFDA Spot üzleti közösségéhez!

HFDA Spot Regisztráció

forrás: HDFA

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Európai Beruházási Bank éghajlati felmérése

Következő cikk

design LAB pályázati kiírásStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések