FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Közösségi hulladékmentesítés

Önkéntesek kézi erővel, illetve kézi szerszámok segítségével gyűjtöttek össze kb. 60 köbméternyi illegálisan elhelyezett hulladékot; így segítségükkel Vácduka egyik Natura 2000 besorolású külterülete, a Kígyó-hegy lába hosszú idő után végre újra fellélegezhet!

A közösség ereje mindig nagyon erős. Főleg, ha jó célt szolgál!

Ezúton is még egyszer HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM annak a TÖBB, MINT 30 ÖNKÉNTESNEK, akik a két kezükkel, kézi szerszámokkal és hatalmas elszántsággal gyűjtöttek ma össze közel 60 m3 (❗️) szemetet; időt és energiát szántak a felhívásom által kezdeményezett hulladékmentesítésre, így segítségükkel Vácduka egyik Natura 2000 besorolású külterülete, a Kígyó-hegy lába hosszú idő után végre újra fellélegezhet!

Köszönettel tartozom az Ipoly Erdő ZRt. VÁCI ERDÉSZETÉNEK is a 30 pár kesztyűért és 50 db zsákért, ezzel nagyban megkönnyítették a munkánkat.

Hálás köszönet jár az ország Bakancskoptatójának is, aki nem csupán a szemétszedés során bizonyította elhivatottságát és rátermettségét, de a random tombolahúzásban is kiválóan teljesített!

Köszönöm Vácduka – ahol élni jó Község Önkormányzatának, kiváltképp Makkos László polgármester úrnak az önzetlen segítséget, a felajánlott zsákokat és eszközöket, valamint a kétkezi munkáját is.

És köszönet jár Csörög Község Önkormányzatának is, akik szimultán a hegy túloldalán tejesítettek ma szolgálatot és bennünket is vendégül láttak egy tál finom ebéddel.

forrás: NaTúra – Menyházi Regina

1 megjegyzés

Hozzászólások lezárva.

Előző cikk

Március ismét a barlangok hónapja

Következő cikk

Megnyílt a Bükki Csillagda



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…