FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Jysk csoport teljesen kivonul Oroszországból

Az orosz Jysk üzletek, amelyek március 3. óta zárva vannak az Ukrajna elleni agressziós háború miatt, hamarosan kiürülnek – a vezetőség és tulajdonosok döntése alapján a vállalat teljesen elhagyja Oroszországot.

“Azzal a szándékkal jöttünk Oroszországba, hogy kedvező lakberendezési ajánlatot tegyünk az orosz embereknek, és mindez nagyszerűen indult Oroszországban” – mondta Jan Bøgh, a Jysk vezérigazgatója.

“A jelenlegi helyzetben azonban a vezetőség és a tulajdonosok nem látnak megfelelő alternatívát a további működésre.”

A Jysk felveszi a kapcsolatot azon épületek tulajdonosaival, ahol jelenleg az üzletek találhatók, hogy méltányos megoldást találjanak ezekre a különleges körülményekre – áll a közleményben. Március 31-től az oroszországi Jysk üzletek ideiglenesen újra kinyitnak, hogy kiárusítást tartsanak és kiürítsék a boltokat. Ezt követően az üzletek végleg bezárnak.

A vezetőségben senkinek sincs jó érzése ezzel a helyzettel kapcsolatban. Magamat is beleértve. De nincs kétségem afelől, hogy ez a helyes döntés” – mondja Jan Bøgh.

szerk: Tóth János, forrás: Möbelmarkt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Kockázatos tűzifát vásárolni a közösségi média felületeiről

Következő cikk

Nyír rétegelt lemez alternatívák kereséseStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések