FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Az IKEA is reagált a háborúra

Ideiglenesen felfüggeszti valamennyi tevékenységét Oroszországban és Fehéroroszországban az IKEA – közölte a lakberendezési lánc a Facebook-on. Ennek értelmében áruházaik és gyártóüzemeik zárva maradnak, ezzel egyidejűleg minden áruexportot és importot szünetelnek.

A lánc megjegyezte: az érintett ukrajnai és oroszországi munkatársaiknak a továbbiakban is stabil bevételt biztosítanak.

Továbbá az Ingka Csoport 10 millió eurós támogatással, az Inter IKEA Csoport pedig 10 millió euró értékű adománnyal segíti az UNHCR – az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága, a Save the Children és más helyi segélyszervezetek munkáját eszköztámogatás és pénzügyi segítség formájában. Az IKEA Foundation további 20 millió eurót küld azonnali humanitárius segélyként az Ukrajnában élőknek.

forrás: IKEA

1 megjegyzés
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Átadták az új Kecske-hegyi kilátót

Következő cikk

Acélnál élesebb fakés



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…