FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Az IKEA is reagált a háborúra

Ideiglenesen felfüggeszti valamennyi tevékenységét Oroszországban és Fehéroroszországban az IKEA – közölte a lakberendezési lánc a Facebook-on. Ennek értelmében áruházaik és gyártóüzemeik zárva maradnak, ezzel egyidejűleg minden áruexportot és importot szünetelnek.

A lánc megjegyezte: az érintett ukrajnai és oroszországi munkatársaiknak a továbbiakban is stabil bevételt biztosítanak.

Továbbá az Ingka Csoport 10 millió eurós támogatással, az Inter IKEA Csoport pedig 10 millió euró értékű adománnyal segíti az UNHCR – az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága, a Save the Children és más helyi segélyszervezetek munkáját eszköztámogatás és pénzügyi segítség formájában. Az IKEA Foundation további 20 millió eurót küld azonnali humanitárius segélyként az Ukrajnában élőknek.

forrás: IKEA

Előző cikk

Átadták az új Kecske-hegyi kilátót

Következő cikk

Acélnál élesebb fakésStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Gyászhír – Végvári Jenő [70]

Elhunyt Végvári Jenő, okleveles erdőmérnök, az Országos Erdészeti Egyesület tagja. Édesapánk 1977-ben végzett a Soproni Erdészeti és Faipari…
Tovább

Gyászhír – Reményfy László [93]

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik szerették és tisztelték, hogy Reményfy László, okleveles erdőmérnök életének 93. évében, november 16-án…
Total
0
Share