FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Nyárköszöntő futóverseny a Zselici Csillagparkban

Futás közben ismerhetik meg a sportolni vágyók a zselici erdő csodáit, ugyanis idén is megrendezi a SEFAG Zrt. a Nyárköszöntő Futóversenyt a csillagparkban. A versenyen lesz egy 3,8 kilométeres rövid táv, mely erdei, földes túraúton át visz. A versenyzők egy 10 kilométeres középtávot is teljesíthetnek, valamint egy 21 kilométeres félmaratoni távot is, amely főként aszfaltos, helyenként kőszórással stabilizált úton megy majd végig.

A futóversenyre május 16-áig lehet regisztrálni, illetve a helyszínen a verseny napján reggel fél kilenctől fél tízig.  A sportolókat vadpörkölttel várják ebédre, és minden befutó érmet és értékes fogadó csomagot kap, az egyéni és váltó kategória I., II. és III. helyezettei pedig ajándékokat kapnak.

A Zselici Csillagpark oldalán kiemelték azt is, hogy a programra várják azokat is, akik nem szeretnének futni, hiszen a környéken több csodás túraútvonalat is teljesíthetnek, ahol a zselici erdő kincseit is megismerhetik. Ezen felül több érdekes programmal is készülnek a csillagparkban. Bővebb információkat a versenyről és a nevezésről a www.zselicicsillagpark.hu honlapján találnak, valamint a Somogyi erdők és a Zselici Csillagpark Facebook-oldalán.

forrás: KaposvárMost

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Erdei utakon Reviczky Gáborral - 123., 2022/17.

Következő cikk

A cél egy örökerdő létrehozása



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések