FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

PEFC – jelentés 2021-ről

2021. izgalmas év volt a PEFC International számára, amely innovációkat és új együttműködéseket hozott. Tovább nőtt a tanúsított erdőhektárok és tanúsított vállalatok száma, és két új rendszer is elnyerte a PEFC jóváhagyását – az egyik a legelső regionális rendszer, amelyet jóváhagytak.

Továbbra is globális csapatként dolgoztunk együtt, együttműködve és egymást támogatva. Munkánk egyik prioritása az innováció ösztönzése az erdőtanúsítás elterjedésének felgyorsítása érdekében.

A 2021-es év legfontosabb tevékenységei közé tartozott egy új adatbázis és keresőmotor elindítása, valamint a 2020-as szabványokra való átállás megkönnyítése.

Egyre inkább partnerségben dolgozunk, és előmozdítjuk a regionális együttműködést tagjaink és potenciális jövőbeli tagjaink között. 2021-ben jelentős lépéseket tettünk Közép-Afrikában és Délkelet-Európában.

Fokoztuk együttműködésünket az erdőalapú ellátási lánc különböző szereplőivel, beleértve az olyan piaci ágazatokat is, mint az építőipar, a divat, a gumi, a csomagolás és a bútoripar. Azáltal, hogy a helyszínen lévő partnereinket megszólítjuk, a fenntarthatóság és az erdőtanúsítás nagyköveteivé tesszük őket.

Az éves áttekintésünk betekintést nyújt a PEFC és partnereink 2021-es munkájába és néhány kulcsfontosságú eredményébe – tekintse meg (pdf – 4,88 MB)!

szerk: Tóth János, forrás: PEFC

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

A világ legöregebb fája 5500 éves

Következő cikk

Négy erdészet vezetőjét váltották le Kárpátalján



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések