FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíj 2022

A Magyar Formatervezési Tanács nevében eljáró Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala meghirdeti a 2022. évi Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíjpályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. társfinanszírozásában, az Express Innovation Agency VMV Nonprofit Zrt. szervezési-lebonyolítói és a MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság pénzügyi lebonyolítói közreműködésével.

A pályázat legfőbb célja a fiatal tehetségek önálló alkotói munkájának és szakmai fejlődésének segítésével tovább erősíteni a hazai kreatívipart, valamint segíteni az önálló alkotói munkát folytató tervezők szakmai fejlődését. A 2022. évi pályázati felhívás lehetőséget biztosít a fiatal tervezőművészeknek önálló tervezői vagy designelméleti, -kutatási, illetve gyártói együttműködéssel történő projekt megvalósítására.

Az ösztöndíj összege min. 900.000.-Ft., futamideje 6 hónap. Az ösztöndíjpályázat fedezetét jelenleg az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala biztosítja a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. pénzügyi lebonyolítói közreműködésével.

A Moholy-Nagy László Formatervezési Ösztöndíjat minden év kora tavaszán hirdetik meg az alábbi kategóriákban:

  • önálló tervezői projekt;
  • önálló designelméleti, -kutatási projekt;
  • önálló tervezői projekt, gyártói együttműködéssel;
  • együttműködő cégek feladatkiírására benyújtott projekt.
A pályázat beérkezésének határideje: 2022. április 4. hétfő, 12 óra

forrás: SOE FMKK

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Erdőmérnöki Kar állásbörzéje

Következő cikk

325 cserjét ültettünk el Óbudán



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések