FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Fotópályázatot hirdet a Mecsekerdő!

A Mecsekerdő „Négy évszak az erdőben” címmel fotópályázatot hirdet, amelyre a Baranya megyei erdőkben készült képekkel lehet nevezni. A kiválasztott fényképek bekerülnek a Mecsekerdő 2023-as falinaptárába is.

A pályázat keretében a Mecsek, a Dél-Zselic, a Villányi-hegység és az Ormánság természeti környezetében készült képeket várunk, melyek bemutatják az erdők és az erdei élővilág sokszínűségét – növényeket, állatokat, tájakat, vagy az erdei környezetben található turisztikai látványosságokat (pl. kilátó, kisvasút, erdei pihenő) örökítik meg. A fotókat 2022. október 19-ig lehet beküldeni.

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

A „Négy évszak az erdőben” című fotópályázat szervezője a Mecsekerdő Zrt. (7623 Pécs, Rét u. 8.) A pályázat keretében a baranyai természetért rajongó fotósoknak biztosítunk megjelenési lehetőséget az erdőgazdaság 2023-as Falinaptárában, valamint éves és időszakos kiadványaiban és egyéb felületein.

Részvételi felvételek

> A fotópályázaton természetes személyek vehetnek részt, amatőr és hivatásos fotósok egyaránt nevezhetnek, életkortól függetlenül.

> A részvétel ingyenes, nevezési, regisztrációs díj nincs.

> Minden pályázó maximum 2 darab képet küldhet be.

> A képek kizárólag saját munkák lehetnek. Nevezésükkel a pályázók elismerik, hogy a beküldött fotók felett korlátlan felhasználási joggal rendelkeznek, harmadik fél jogait nem sértik.

> A fényképeket kizárólag e-mailben várjuk csatolmányként, a fotopalyazat@mecsekerdo.hu címre.

> Beküldési határidő 2022.10.19. 12:00 óra

> A levélnek tartalmaznia kell az alábbi információkat:
– fotós neve;
– fotózás helyszíne (pl. Kelet-Mecsek, Orfű, Zengő, stb.);
– melyik hónapban készült;
– opcionálisan: cím vagy rövid leírás, fotós bemutatkozása.

> A fotó beküldésével a pályázó
– elfogadja a Részvételi szabályzatot
– hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött fotót a Mecsekerdő korlátlanul felhasználhassa különböző online és offline felületein (honlap, facebook, hirdetések, kiadványok)
– hozzájárul továbbá, hogy a felvételek a Mecsekerdő facebook oldalán a beküldő nevével feltüntetve megjelenjenek.

A beküldött fotók paraméterei:

> A fénykép a Mecsekerdő működési területén készüljön (térkép itt)
> Fekvő formátum, nagy felbontás (min. 300 dpi), színes fotó, jpg formátumban.
> A képek keretezése, vízjelezése, dátumozása nem megengedett.
> Az erőszakos, illetlen vagy politikai témájú fotókkal pályázók automatikusan kizárásra kerülnek.

Kiválasztás és nyeremények

> A beküldött fényképeket a Mecsekerdő zsűrizi. A 2023-as falinaptárba beválogatott 12+1 fénykép készítője nyereményben részesül.
> A nyerteseket 2022. október 31-én e-mailben értesítjük, a kiválasztott fotókat és készítőjük nevét a Mecsekerdő honlapján és facebook oldalán is közzétesszük.
> 2022. december 1-15. között az összes beküldött fényképet közönségszavazásra bocsátjuk a Mecsekerdő facebook oldalán. A legtöbb szavazatot (kedvelést) elérő fénykép készítője szintén nyereményben részesül.

A falinaptárba kiválasztott 12+1 fotó készítőjét, valamint a közönségszavazás nyertesét képenként az alábbi ajándékokkal díjazzuk:

– Mecsextrém Park utalvány 5000 Ft értékben
– 1 db 2023-as Mecsekerdő falinaptár
– Fenyőfa ültető készlet
– Mecsekerdő/Mecsextrém Park ajándéktárgyak
– Turista Magazin

A nyeremények kizárólag személyesen vehetők át a Mecsekerdő Zrt. pécsi központjában. A nyeremények pénzre nem válthatók, másra nem átruházhatók. A nyertesek tudomásul veszik, hogy a nyereményeket a kiértesítéstől számított 30 napon belül vehetik át.

Adatkezelés

A pályázattal kapcsolatos adatkezelést a Mecsekerdő Zrt. végzi. A fotók beküldésével a felhasználók egyidejűleg kifejezetten és önkéntesen elfogadják a kiírásban szereplő feltételeket. A pályázatban résztvevők személyes adatait kizárólag a fotó készítőjének azonosítása érdekében kezeljük, a jogszabályokban foglalt megőrzési idők figyelembevételével. Az adatkezelésre az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) és a nemzeti jogszabályok vonatkoznak. A Mecsekerdő Adatvédelmi nyilatkozata itt érhető el: www.mecsekerdo.hu/altalanos-adatvedelmi-tajekoztato.

A pályázatot semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy kezeli a Facebook, illetve mentesítve van minden felelősség alól a pályázatban résztvevőkkel szemben.

Kapcsolat
E-mail: fotopalyazat@mecsekerdo.hu
Messenger: facebook.com/mecsekerdo
Nyeremény átvétel: Mecsekerdő Zrt. Központ, 7623 Pécs, Rét u. 8.

forrás: Mecsekerdő Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Tiszta udvar, rendes műhely

Következő cikk

X. Lombosfa KonferenciaStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…