FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Fotópályázatot hirdet a Mecsekerdő!

A Mecsekerdő „Négy évszak az erdőben” címmel fotópályázatot hirdet, amelyre a Baranya megyei erdőkben készült képekkel lehet nevezni. A kiválasztott fényképek bekerülnek a Mecsekerdő 2023-as falinaptárába is.

A pályázat keretében a Mecsek, a Dél-Zselic, a Villányi-hegység és az Ormánság természeti környezetében készült képeket várunk, melyek bemutatják az erdők és az erdei élővilág sokszínűségét – növényeket, állatokat, tájakat, vagy az erdei környezetben található turisztikai látványosságokat (pl. kilátó, kisvasút, erdei pihenő) örökítik meg. A fotókat 2022. október 19-ig lehet beküldeni.

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

A „Négy évszak az erdőben” című fotópályázat szervezője a Mecsekerdő Zrt. (7623 Pécs, Rét u. 8.) A pályázat keretében a baranyai természetért rajongó fotósoknak biztosítunk megjelenési lehetőséget az erdőgazdaság 2023-as Falinaptárában, valamint éves és időszakos kiadványaiban és egyéb felületein.

Részvételi felvételek

> A fotópályázaton természetes személyek vehetnek részt, amatőr és hivatásos fotósok egyaránt nevezhetnek, életkortól függetlenül.

> A részvétel ingyenes, nevezési, regisztrációs díj nincs.

> Minden pályázó maximum 2 darab képet küldhet be.

> A képek kizárólag saját munkák lehetnek. Nevezésükkel a pályázók elismerik, hogy a beküldött fotók felett korlátlan felhasználási joggal rendelkeznek, harmadik fél jogait nem sértik.

> A fényképeket kizárólag e-mailben várjuk csatolmányként, a fotopalyazat@mecsekerdo.hu címre.

> Beküldési határidő 2022.10.19. 12:00 óra

> A levélnek tartalmaznia kell az alábbi információkat:
– fotós neve;
– fotózás helyszíne (pl. Kelet-Mecsek, Orfű, Zengő, stb.);
– melyik hónapban készült;
– opcionálisan: cím vagy rövid leírás, fotós bemutatkozása.

> A fotó beküldésével a pályázó
– elfogadja a Részvételi szabályzatot
– hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött fotót a Mecsekerdő korlátlanul felhasználhassa különböző online és offline felületein (honlap, facebook, hirdetések, kiadványok)
– hozzájárul továbbá, hogy a felvételek a Mecsekerdő facebook oldalán a beküldő nevével feltüntetve megjelenjenek.

A beküldött fotók paraméterei:

> A fénykép a Mecsekerdő működési területén készüljön (térkép itt)
> Fekvő formátum, nagy felbontás (min. 300 dpi), színes fotó, jpg formátumban.
> A képek keretezése, vízjelezése, dátumozása nem megengedett.
> Az erőszakos, illetlen vagy politikai témájú fotókkal pályázók automatikusan kizárásra kerülnek.

Kiválasztás és nyeremények

> A beküldött fényképeket a Mecsekerdő zsűrizi. A 2023-as falinaptárba beválogatott 12+1 fénykép készítője nyereményben részesül.
> A nyerteseket 2022. október 31-én e-mailben értesítjük, a kiválasztott fotókat és készítőjük nevét a Mecsekerdő honlapján és facebook oldalán is közzétesszük.
> 2022. december 1-15. között az összes beküldött fényképet közönségszavazásra bocsátjuk a Mecsekerdő facebook oldalán. A legtöbb szavazatot (kedvelést) elérő fénykép készítője szintén nyereményben részesül.

A falinaptárba kiválasztott 12+1 fotó készítőjét, valamint a közönségszavazás nyertesét képenként az alábbi ajándékokkal díjazzuk:

– Mecsextrém Park utalvány 5000 Ft értékben
– 1 db 2023-as Mecsekerdő falinaptár
– Fenyőfa ültető készlet
– Mecsekerdő/Mecsextrém Park ajándéktárgyak
– Turista Magazin

A nyeremények kizárólag személyesen vehetők át a Mecsekerdő Zrt. pécsi központjában. A nyeremények pénzre nem válthatók, másra nem átruházhatók. A nyertesek tudomásul veszik, hogy a nyereményeket a kiértesítéstől számított 30 napon belül vehetik át.

Adatkezelés

A pályázattal kapcsolatos adatkezelést a Mecsekerdő Zrt. végzi. A fotók beküldésével a felhasználók egyidejűleg kifejezetten és önkéntesen elfogadják a kiírásban szereplő feltételeket. A pályázatban résztvevők személyes adatait kizárólag a fotó készítőjének azonosítása érdekében kezeljük, a jogszabályokban foglalt megőrzési idők figyelembevételével. Az adatkezelésre az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (GDPR) és a nemzeti jogszabályok vonatkoznak. A Mecsekerdő Adatvédelmi nyilatkozata itt érhető el: www.mecsekerdo.hu/altalanos-adatvedelmi-tajekoztato.

A pályázatot semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy kezeli a Facebook, illetve mentesítve van minden felelősség alól a pályázatban résztvevőkkel szemben.

Kapcsolat
E-mail: fotopalyazat@mecsekerdo.hu
Messenger: facebook.com/mecsekerdo
Nyeremény átvétel: Mecsekerdő Zrt. Központ, 7623 Pécs, Rét u. 8.

forrás: Mecsekerdő Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Tiszta udvar, rendes műhely

Következő cikk

X. Lombosfa Konferencia



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…