FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

4 Hankook gumi = 10 facsemete

Az emberi civilizáció által kibocsátott szén-dioxid hozzájárul a légkör felmelegedéséhez és a klímaváltozás felgyorsulásához. A szén-dioxid megkötése fák ültetésével, erdők telepítésével lehetséges. Válaszd a Hankook-ot és a választásoddal hozzájárulsz erdőtelepítési kezdeményezésünkhöz, amivel a klímavédelmet szolgálod.

Haladjunk közösen a fenntartható jövő felé vezető úton!

Az emberi civilizáció által kibocsátott szén-dioxid hozzájárul a légkör felmelegedéséhez és a klímaváltozás felgyorsulásához. A szén-dioxid megkötése fák ültetésével, erdők telepítésével lehetséges.

Válaszd a Hankook-ot és a választásoddal hozzájárulsz erdőtelepítési kezdeményezésünkhöz, amivel a klímavédelmet szolgálod.

Vásárolj 2022. október 15. és november 30. között egy garnitúra (4 db) Hankook téli vagy négyévszakos abroncsot!

Regisztrálj 2022. október 15. és december 9. között a www.hankookpromocio.hu oldalon a vásárlást igazoló számla másolatának feltöltésével. Érvényes regisztrációdat követően egy elektronikus oklevelet küldünk, amit bátran megoszthatsz a közösségi médiában.

A Közösségi Erdőkért Alapítvány (MyForest) közreműködésével minden regisztrált abroncs garnitúráért 10 db facsemetét ültetünk a nevedben. Sőt, ha a kifejezetten elektromos autókra tervezett Hankook iON abroncsot választod, máris 20 db facsemetével járulsz hozzá az erdőtelepítéshez.

forrás: HankookPromóció

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

JESZ kötelező kiegészítő képzés

Következő cikk

Robotkamionokkal viteti a bútort az IKEA



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések