FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Ültetésre felkészülni – 10 millió Fa

Lezajlott a szezonkezdetkor szokásos, immáron VI. Országos Találkozónk. A mostani nem tömegesemény volt. Inkább családias és rendkívül hatékony, hasznos, elmélyülős. Nagyon jól tudtunk dolgozni, aminek eredményeként a résztvevők letették a következő időszak stratégiájának alapjait.

Bő három éve jött létre a 10 millió Fa. A keletkezés energiája helyére, ahogy a gyerek növekedése esetében is, a tudatos, összehangolt, szervezett működés némileg nagykorúsodottabb változata lép. A stratégiaalkotás is ennek az új fejezetnek a céljait és módszereit járta körül.

Mindezt elképesztően jó hangulatban, sokat nevetve, egyszersmind pont kellő koncentráltsággal ahhoz, hogy amikor épp nem táncoltunk, épp nem a Greenager fiatal pólókészítők színgazdag darabjait próbálgattuk, vagy ettünk, netán ajándékokkal leptük meg egymást, alapvető fontosságú kérdésekre adjunk válaszokat. Kiemelkedően elégedettek voltunk a végére.

A kép nagyon letisztult és ígéretes jövőt mutat az ültetési munkában. Köszönet mindazoknak, akik részt vettek az előkészítésben, mindenekelőtt persze az Eötvös10 központnak, ahol befogadtak bennünket és nagy köszönet Anita Pongrátz kedvességéért, hogy ismét eljött és csodásan végigfotózta a kedvünkért az egész napot.

Az eseményen letisztult gondolatokkal kapcsolatban hírlevéllel jelentkezünk majd az egyes közösségeinknél.

forrás: 10 millió Fa 10-10

1 megjegyzés
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

35 éves a Kecskeméti Arborétum

Következő cikk

Egészségügyi fakitermelés Pósteleken



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések