FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

FATUDAKOZÓ – céghírek, ajánlatok

Tájékoztatjuk a FATÁJ olvasóit, hogy a FATUDAKOZÓ.hu felületén jelenleg 7 339 szakterületi cég (=hétezer-háromharminckilenc vállalkozás) adata (teljes körűen, vagy részben) érhető el, jeleníthető meg. Az összes vállalkozást évről-évre frissítjük, több száz cég a saját adatait már havi, heti sűrűséggel aktualizálja! Itt vannak a legújabb és a megjelenésükben megújult partnereink.

MEGÚJULT bejegyzések a Fatudakozóban (MAX, MID):
EDUKO-2000 Faipari Kft.
Jó minőségű alapanyagokból készítünk minőségi termékeket elsősorban tölgy és bükk fából, mind a hazai, mind a külföldi megrendelők számára. A rönk feldolgozástól a felületkezelésig minden munkafolyamat helyben történik.
Elsősorban óvodai és bölcsődei bútorokat, mozgás fejlesztő játékokat és kültéri játszótéri elemeket állítunk elő.
Ezek mellett tömörfa alkatrészeket gyártunk belföldi és export piacra. Foglalkozunk bérfűrészeléssel, műszárított és légszáraz fűrészáru értékesítésével.
Az üzem folyamatosan fejlődik és bővül, hogy minél több területen meg tudja állni a helyét és munkát tudjon biztosítani az ott dolgozók számára.
Az EDUKO-2000 kft környezet tudatosan gazdálkodik. Ezért a gyártás során keletkező fahulladékot az üzem működéséhez szükséges hőenergia termelésére használjuk. A forgácsból pedig brikettet gyártunk.
Célul tűztük ki, hogy a villamos energia felhasználásunkat minél nagyobb mértékben biztosítsuk megújuló energiával. Ezért egy 50 KW-os naperőművet is üzemeltetünk.
HYAB Daruszervíz Kft.
Cégünk fő tevékenysége a tehergépjárműre szerelhető HIAB építőipari daruk, LOGLIFT erdészeti daruk, JONSERED hulladékrakodó daruk, MULTILIFT konténeremelők, MOFFETT hordozható targoncák, ZEPRO emelőhátfalak és a hozzá tartozó kiegészítők értékesítése, szervizelése, alkatrészellátása.
Egyedi járműfelépítmények (alumínium, acél) gyártása darufelszereléssel.
Magas műszaki színvonalú termékeink piacvezető, több évtizedes múltra tekintenek vissza.
Az egész országra kiterjedő szervizhálózattal és nagy szakértelemmel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Kozák-Trans Kft.
Rönkszállítás belföldön és nemzetközi viszonylatban, Faaprítás és tuskóaprítás, Fakereskedelem, Fafeldolgozás (EUR és EPAL), Faapríték kereskedelem, Fűrészpor kereskedelem, Tuskózás, Erdő telepítés, Harvesteres és Forwarderes Fakitermelés, Fuvarozás mozgópadlós-önkihordós (90m3) szerelvényekkel belföldön és nemzetközi viszonylatban. Erdészeti faanyagok fuvarozása belföldi és nemzetközi viszonylatban.) 90m3 önkihordós-mozgópadlós, 80m3 billencs szerelvényekkel történő fuvarozás (Faapríték, Fűrészpor, Egyéb) belföldi és nemzetközi viszonylatban. Gépesített Harvester&Forwarder fakitermelés 10db Ponsse erdészeti géppel. Faaprítás 9db aprítógéppel. Faapríték/fűrészpor, Faanyag, Fűrészáru, Erdei választék kereskedelem és szállítás. 
EUR és EPAL paletta gyártás három fűrészüzemben melyekben évente 130.000m3 lágylombos faanyagot dolgozunk fel.
Erdőket lábon és letermelt választékot (tűzifa, raklapalapanyag, rostfa, papírfa, erőművi fa, Akác oszlop, Tölgy, Bükk, Akác rönk) vásárolunk fel országszerte és külföldön egyaránt.
Pannon Falap-Lemez Kft.
Faanyagok, falemezek forgalmazása:
rétegelt lemezek,
csúszásmentes rétegelt lemezek,
színes rétegelt lemezek,
zsalutáblák,
MDF lapok,
OSB lapok,
háromrétegű falapok,
táblásított fenyő- és lombos lapok,
lécbetétes bútorlapok,
színfurnérozott forgácslapok,
színfurnérozott mdf lapok,  
színfurnérozott rétegelt lemez,
színfurnérozott lécbetétes lapok,
hajlítható falemezek,
ragasztott fatartó,
KVH gerenda,
kültéri burkolatok.
SZOLVEGY Kft.
Ragasztók gyártása faipar, papír-és csomagolóipar, konzervipar és építőipar részére. Faipari ragasztók: TECHNOBOND beltéri, vízálló, és gyorsragasztók. Vízálló ragasztóink rosenheimi minősítéssel rendelkeznek. Egyéb termékek gyártása: lásd honlapunkon.
ASS Magyarország Kft.
Oktatási, egészségügyi berendezések, felszerelések, iskolabútorok, PAGHOLZ székek, kerámia-acél iskolatáblák, paravánok, kollégiumi bútorok, rehabilitációs betegágyak gyártása, forgalmazása. A cégcsoporthoz tartozó eredeti német PAGHOLZ termékek magyarországi kizárólagos forgalmazója. Az ASS vállalat főbb jellemzői: több mint 75 éves folyamatosan megújuló német innováció, piacvezető, minőségi oktatási bútorok, közel 400 fős kiváló magyar szakember gárda, Magyarország legnagyobb iskolabútor gyártó vállalata. 
Erdészeti Szaporítóanyag Termelő Kft.
Nyár, tölgy, bükk, akác erdők vásárlása lábon. Erdészeti termékek (rönk, papírfa, rostfa, tűzifa) kereskedelme. Erdőgazdálkodás, erdőművelés. Szakirányítás. Szaporítóanyag termelés-értékesítés. Erdőtelepítés. Vadgazdálkodás, vadászat szervezés.
Fagép-Szervíz 2006. Kft.
Faipari gépek (új és használt) kereskedelme, faipari szerszámok és kisgépek, légtechnika, szolgáltatások.
KARRIER-Bútor Kft.
Irodák komplett berendezése, típus rendszerű és egyedi igények szerint készített bútorok (íróasztalok, irattárolók, térelválasztók, (akusztikus panelrendszerek) irodai kiegészítők és kis bútorok). Tervezés, gyártás, helyszíni szerelés. 
Irodai munka- és tárgyalószékek forgalmazása.
Lakberendezési szolgáltatások, lakás bútorok tervezése, gyártása (előszoba, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, hálószoba), ülőgarnitúrák forgalmazása.
KVALITÁS Faipari Kft.
Fűrészipar, fafeldolgozó ipar, külkereskedelem. Madáretető, házikók, barlangok rágcsálóknak, fatömegcikk gyártás.
N. A. RATIO Faipari Kft.
Egyedi belsőépítészeti berendezések tervezése, kivitelezése. Lakások, éttermek, üzletek belső berendezése (szobák, konyhák, előszobák bútorzata, lépcsők, korlátok, álmennyezetek, faburkolatok, kívánság szerinti anyagból és kivitelben).
SCABELLO Bt.
Modern és hagyományos, stíl és rusztikus székek, asztalok gyártása. Egyedi bútorgyártás. Díszletgyártás. Kellékanyagok forgalmazása.
Sellaton Design Kft.
Ülőbútorok gyártása.
Szabó Logisztik Kft.
Szabó „Kőrös” Pipagyár Kft. – ből vált ki 2010-ben a Szabó Logisztik Kft., melynek alaptevékenysége a facsomagoló anyagok gyártása. A cég fő tevékenysége fa tömeg cikkgyártás, ezen felül fa csomagolóanyagok, faraklapok, egyedi igény szerint készítése. Szabvány raklapok EUR kereskedése, EPAL új raklapok gyártása(engedélyszám H003). EPAL engedéllyel szabvány raklapok javítása, szervizelése (engedélyszám: H-300). 1200 x 1000 Industria raklapok, egyedi Düsseldorfi raklapok, különféle méretű magasítók, faládák, kalodák és szállítóketrecek. Az ipartelepen belül fa rakodólap centrumot tartunk fent. Így logisztikailag tárolást, raktározást és szállítmányozást is végzünk partnereink részére.
Földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően Magyarország közepén vagyunk, adott a lehetőség, hogy saját gépkocsi parkot hozzon létre és önállóan szervezze a partnereinek a kiszállítását. A kereskedelemhez szükséges beszállítást illetve kiszállítást négy 24 tonnás kamionnal, egy 6 tonnás teherautóval és egy 1 tonnás kisteherautóval végzi. Az anyagmozgatást üzemen belül négy targonca biztosítja. A cég telephelye egy Ipari Parkon belül több mint 4 hektáron fekszik. A Szabó Logisztik Kft. 3200 négyzetméteres üzemben végzi tevékenységét. Rendelkezik két darab szárítókamrával, amely fa csomagolóanyagok hőkezelésére is alkalmas (IPPC FAO-015. engedélyszáma: HU-130744). Az üzemcsarnokon kívül rendelkezik 1200 négyzetméteres és egy 800 négyzetméteres fedett színnel is. Az udvaron történő tárolásához pedig betonozott szabad raktárterület biztosítja a tárolást.
Kiemelt partnereinknek munkaerő kölcsönzés biztosítását is tudjuk végezni. Legújabb szolgáltatásunk gitterbox fém konténer beszerzése, szükség esetén javítása és kiszállítása.
Szelei úti Erdőgazdák Szövetkezete
Erdőgazdálkodás, ERDŐGAZDASÁGI SZOLGÁLTATÁS, MEZŐGAZDASÁGI SZOLGÁLTATÁS
Ferenczi Géza – csemetetermelő
Erdészeti szaporítóanyagok termelése: szürkenyár, feketenyár, nemesnyár (Pannónia, Koltay, Kopeczky, I-214, Agathe-F.), akác, kocsányos tölgy, magyar kőris, szilek (turkesztáni, vénic, mezei).
Ferencziék Bt.
Erdőgazdálkodási termék-előállítás.
Szabó Pipagyár Kft.
Cégünk kézimunkával előállított pipák gyártását végzi nagykőrösi hagyománnyal Magyarországon.
A tradíciók teljes tiszteletben tartása mellett mindig követjük a divatot és az igényeket úgy klasszikus, mint egyedi forma kialakítása mellett.
A pipagyártó szakemberekkel és kollégákkal azon vagyunk, hogy a pipakészítést és a pipázás kultúráját tovább vigyük generációkon keresztül.
Cégünk filozófiája szerint elkötelezett segítői vagyunk a nagy- és kiskereskedőknek egyaránt.
MAGYARORSZÁG EGYETLEN TRADÍCIÓS PIPAKÉSZÍTÉS CSALÁDI MEGSZÁLLOTTSÁGBÓL 1930 ÓTA.
A nagykőrösi Szabó Pipagyár Kft a magyar pipagyártás hazája a város központjában a főútvonal mellett található.
Történelmet lapozva tudjuk, hogy a fapipát és kellékeit Magyarországon csak Nagykőrösön gyártottak régen is és az államosítás után is folytatták.
A sors iróniája, hogy a rendszerváltás után 1993. decemberétől a jogos család, Szabó Balázs privát tulajdonába került a pipagyár. A Szabó család garantálja, hogy a pipagyártás titkát és tudományát generációról generációra továbbadja. A sort id. Szabó Balázs folytatta és ma Szabó Balázs harmadik ebben a tradícióban, aki vezeti a gyárat.
Folyamatosan gyártjuk a megszokott, klasszikus pipaformákat. Igényekhez igazodva, a divatot követve készítjük termékeinket belföldre és külföldre egyaránt.

Üzleti KERESLETEK és KÍNÁLATOK a FATUDAKOZÓn

(a teljesség igénye nélkül… – Az eredeti hirdetések további adatokat is tartalmazhatnak!)

ELADÓ 55×32 mm 800mm hossz Tölgy bútorléc, rusztikus, csomós, göcsös, repedt, ághelyes stb. (3-4 osztály) 1000eur/m3 Illetve ugyanez csak nincs kiválogatva belőle a szép anyag, azaz van a rakatokban hibátlan első osztályú is (1-4osztaly vegyesen) 1600eur/m3 / Ezek tömör rakatok, azaz tömör m3, nincs közte levegő. Minden léc gyalult felületű. Összesen kb 60m3 van! Érdeklődjön és megbeszéljük! (2022-12-18)

A NYÍRERDŐ Nyírségi Erdészeti Zrt. nyíregyházi központjába keres munkavállalót erdőtervezői munkakörbe. Feladata a NYÍRERDŐ Zrt. erdőterveinek előkészítése Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyében. Elvárások: erdőmérnöki végzettség; jogosítvány; feddhetetlen előélet; erkölcsi bizonyítvány; adminisztrációs feladatok precíz elvégzése; lojalitás a Társasághoz
Előny: erdőtervezői tapasztalat; Topo Lynx program ismerete
Amit kínálunk: versenyképes bér; széles körű béren kívüli juttatási csomag (cafeteria, önkéntes nyugdíjpénztár); vállalati szakmai rendezvények … (2022-12-15)

A VADEX Mezőföldi Zrt. Mezőfalvai Fűrészüzemébe műszakvezető kollégát keres. Munkavégzés helye:
2426 Baracs, külterület 028/5. Feladatok: üzemvezető iránymutatásával a termelési feladatok mennyiségi és minőségi végrehajtása és a műszakban dolgozókkal való végrehajtatása, vagyon-, munka-, környezet- és tűzvédelmi előírások betartása és betartatása, műszakban üzemeltetett erdészeti és faipari gépek szakszerű és biztonságos üzemeltetése, adminisztrációs munka és annak határidőre történő pontos elvégzése, felelősségvállalás az üzemcsarnokok és a kapcsolódó Elvárások:
A pozíció elnyeréséhez előnyt jelent: műszakvezetői gyakorlat, faipari üzemben szerzett vezetői tapasztalat. (2022-12-07)

Soponyai 6,4 hektár művelési területű, 1,1 millió db csemete termesztésére alkalmas, öntözhető csemetekertbe keresünk vezetőt. Elsődleges cél a társaság saját csemeteszükségletének biztosítása. Munkavégzés helye: 8123 Soponya Feladatok: maggazdálkodás tervezése, szervezése, irányítása és ellenőrzése, csemetetermelés tervezése, szervezése, irányítása és ellenőrzése, saját alkalmazású fizikai dolgozók munkájának irányítása, az elvégzett munkák mennyiségi elszámolása, a területen található tárgyi eszközök felügyelete, állag megóvásának biztosítása, külön megállapodás esetén egyéb erdőgazdálkodási és vadgazdálkodási feladatok. (2022-11-30)

Cégünk, a nagy múltú, atomerőművi berendezéseket és egyedi vízgépeket gyártó Ganz EEG Kft. munkatársat keres ács/asztalos csomagoló pozíció betöltésére VIII. kerületi gyárába.
A feladat különböző (fából készülő) konténerek/ládák rajzok szerinti gyártása, melyek az általunk gyártott szivattyúk és turbinák biztonságos szállítása érdekében készülnek. (2022-11-18)

ADJA FEL ÖN IS DÍJMENTES APRÓHIRDETÉSÉT, MOST!!!

szerk: Tóth János – FATUDAKOZÓ/FATÁJ

Előző cikk

Évente 29 ezer forint megy lakáskiegészítőkre

Következő cikk

Faragott szarvas Görgetegen



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések