FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Együttműködik a Jókai Általános Iskola és a Nyíregyházi Erdészet

A NYÍRERDŐ Zrt. Nyíregyházi Erdészetének Sóstóhegyen működő Pál Miklós Erdészeti Erdei iskolája 15 éve fogadja a látogatókat. Az elmúlt másfél évtized alatt több nyíregyházi óvodával és iskolával jó munkakapcsolatot alakítottunk ki, így régóta visszatérő vendégeink között köszönthetünk több osztályfőnököt, óvópedagógust.

A Jókai Mór Református Általános Iskola és Óvoda is azon iskolák közé tartozik, amelyek a tanterv szerinti oktatáson túl keresik a lehetőséget, hogy milyen egyéb foglalkozásokon gazdagíthatnák a diákok ismereteit. Ennek megfelelően az itt tanuló osztályok gyakran megfordultak a Sóstói-erdőben, vagy az erdei iskola oktatótermében. 

Ahhoz, hogy ezt az együttműködést még magasabb szintre emeljük, a Nyíregyházi Erdészet és a Jókai Mór Református Általános Iskola együttműködési megállapodást kötött, amely keretében ezután minden alsós tanuló évente négy alkalommal, rendszeresen rész részt erdőpedagógiai foglalkozásainkon. Az első, tantermi alkalmak már meg is történtek, a tavasz beköszöntével pedig minden „jókais” kisdiákot vár a Sóstói-erdő és az erdei iskola – tájékoztatott Szokolovszki Géza, a Nyíregyházi Erdészet megbízott igazgatója.

forrás: NYÍRERDŐ Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Kiegészítő képzések a jogosult erdészeti szakszemélyzetnek

Következő cikk

Az EUSTAFOR új elnöke: Juha Niemelä FinnországbólStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések