FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Tűz pusztított Selmecbányán

Hatalmas tűz pusztított Selmecbánya világörökségi részén, több történelmi épület megrongálódott Forrás: This Is Slovakia / Twitter

Néhány napja súlyos károkat okozott egy sajnálatos tűzeset Selmecbányán a közös kulturális (Bányászati Múzeum) örökségben. A Soproni Egyetem és a Miskolci Egyetem közös gyűjtést indított szolidaritásuk kifejezésére és a károk enyhítésére.

Kedves FATÁJ olvasó!

Mint bizonyára már tudod, súlyos károkat okozott a tűzvész Selmecbányán a közös kulturális (Bányászati Múzeum) örökségben.

A Soproni Egyetem és a Miskolci Egyetem közös (pénz)gyűjtést indított szolidaritásunk kifejezésére és a károk enyhítésére.

Szla címzettje: Miskolci Egyetem
Szla szám: 10102718-51382100-07005002

a közlemény rovatban a „Selmeci adomány” szöveget kéretik feltüntetni.

Mi akik szintén ezer szállal kötődünk e közös örökséghez akár néhány ezer forinttal kifejezhetjük egyetértésünket a közös múlttal és hagyományainkkal.

Jó szerencsét!
FATÁJ szerkesztőség

Előző cikk

Magyar Formatervezési Díj 2023

Következő cikk

Vadregényes erdők várnak Tolnában



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…