FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

TeSzedd Sopron!

A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért a legnagyobb országos hulladékszedési mozgalom, melyet önkéntes alapon szerveznek meg minden évben, immár 11. alkalommal. Idén Sopronban április 22-én szervezik meg az akciót.

A soproni önkormányzat idén is csatlakozott a TeSzedd! mozgalomhoz, melynek célja, hogy közös erővel még tisztábbá varázsoljuk városunkat. A kezdeményezéshez önkéntesek, valamint intézmények, civil szervezetek, cégek jelentkezését is várja az önkormányzat a teszeddsopron@sopron-ph.hu e-mail címen.

A TeSzedd Sopron! több helyszínt is megjelöl, ahova várnak minden környezetért tenni akaró önkéntest. A jelentkezéseket április 18-ig lehet leadni a választott helyszínt megjelölve.

A meghirdetett helyszínek a következők: Erzsébet-kert – Rák-patak, Nemeskúti út, Egeredi-domb, Tómalmi kerékpárút, Jereván lakótelep – Kodály tér. Az elmúlt években országosan több ezer tonna szemetet gyűjtöttek össze az önkéntesek. Idén tavasszal szintén várnak mindenkit a „nagytakarításra”.

forrás: KISALFÖLD

Előző cikk

Településfásítás - Lenti

Következő cikk

Faültetés - Győrújbarát



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések