FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Közösségi erdőtisztogatás

Örömmel tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a Nógrád melletti Rác-hegyre szervezett szemétszedés 2023.03.18-án sikeresen lezajlott. 16 fő önkéntessel közel 10 m3 szemetet szedtek össze, melynek elszállítását Nógrád község önkormányzata vállalta. Munkájukat zsákokkal és kesztyűkkel segítette az Ipoly Erdő Zrt. Diósjenői Erdészete.

Az eseményt szervező Menyházi Regina köszönetét fejezte ki, hogy a szemétszedésre felhívást a FATÁJ korábban közzétette és így többekhez juthatott el a program híre.

Következő eseményük

Szemétszedés – Szilágy-patak környezete – 2023. április 1. – szombat
Püspökszilágy és Váckisújfalu, Nyugat-Cserhát

Mindig örömteli tapasztalás, amikor civil kezdeményezés kapcsán partnerekre találok helyi érdekeltségű önkormányzatokban. Az idei második kezdeményezésem nem másról szól, mint egy a Nyugat-Cserhátban található, az  Országos Ökológiai Hálózat részéhez tartozó terület hulladékmentesítéséről. A Püspökszilágy és Váckisújfalu községek önkormányzataival történő együttműködés keretein belül szeretnénk a területen összegyűlt hulladéktól tehermentesíteni a Szilágy-patak környezetét Püspökszilágy és Váckisújfalu között. Ehhez pedig LELKES ÖNKÉNTESEKET KERESÜNK, akik segítségükkel hozzájárulnak a terület megtisztításához.

Amivel segíteni tudod a munkánkat

  • a két kezeddel (ha van, hozz magaddal erre alkalmas kesztyűt is)
  • lapáttal, vasvillával
  • madzaggal
  • talicskával
  • erős anyagú (sittes)zsákkal

Amit biztosítunk számodra

  • a munkához szükséges kesztyű (korlátozott számban)
  • a munkához szükséges zsákok (korlátozott számban)

forrás: NaTúra

Előző cikk

Zalaegerszegi fásítási program

Következő cikk

Változó földforgalmi szabályozás



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések