FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Faültetés – Győrújbarát

Facsemetéket ültettek a győrújbaráti Rotarysok. Fotós: Németh Ádám

Fákat ültettek a kerékpáros pihenőben Győrújbaráton a Rotary Club tagjai néhány nappal ezelőtt. A park folyamatosan fejlődik, további tervekkel készülnek a bővítésre.

Ahogyan arról már tavaly beszámoltunk Győrújbaráton park épült a kerékpárosoknak a Fő út mellett. Az önkormányzati tulajdonban lévő telken pályázati támogatással, a Rotary Club Győrújbarát és az önkormányzat összefogásával kerékpáros javítóállomást telepített. Ezen kívül padokat helyeztek ki és a térkövezést is sikerült megvalósítani.

Idén új tervekkel kezdtek neki a tavaszi időszaknak: kis csemetéket, cserjéket ültettek a zajos út mellé, hogy majd évek múltán kis nyugalmat és csendesebb környezetet biztosítson a pihenni vágyóknak. A növényeket saját kertből és támogatással sikerült a helyszínre eljuttatni, majd közösen elültetni.

 – További fejlesztéseket is szeretnénk megvalósítani a közeljövőben. A hátsó oldalon található kerítés cserére szorul, illetve közösen az önkormányzat és a Rotary Club szeretné fitness eszközökkel bővíteni a parkot. A cél hogy a hely igazi közösségi térré váljon – mondta Józsa Attila a Rotary Club Győrújbarát tagja.

forrás: KISALFÖLD

Előző cikk

TeSzedd Sopron!

Következő cikk

Faültetések Debrecenben



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések