FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

CLT referenciaépület bemutató

A Jaf Holz Ungarn Kft. júniusban Pest megyében, Csobánkán egy CLT technológiával épülő bölcsöde kapcsán tart szakmai bemutatót, amely során a CLT tervezés és kivitelezés munkafolyamataiba nyerhetnek betekintést az eseményre regisztráló szakemberek.

IDŐPONTOK:
2023. június 12., 13., 14., 15., 16. naponta 10-14.00 között

A SZAKMAI ELŐADÁS TÉMÁI:
CLT Típusok | Szigetelés | Megnevezések | Referenciák | Lehetőségek és előnyök | CLT szerkezetek koncepcionális tervezése | A referencia épület tervezőinek és kivitelezőjének gyakorlati tapasztalatai a CLT technológia kapcsán

ELŐADÓK:
Szikszay István és Nágl Tamás  – szerkezettervező szakmérnökök / JAF Holz
Föőr Róbert – szakmai előadó / JAF Holz
Markó Gábor – faanyagvédelmi szakértő
Gábor István – ügyvezető / Nublu CLT Kft. (kivitelező)

A rendezvény természetesen ingyenesen látogatható, de az előzetes regisztráció kötelező! Amennyiben regisztrálni szeretne előadásunkra, kérjük a “Foglalások száma” mezőben válassza ki, várhatóan összesen hány fővel érkeznek a rendezvényre!

Amennyiben bármilyen további kérdése merülne fel a rendezvény kapcsán, forduljon bizalommal értékesítő kollégáinkhoz, vagy közvetlenül szakmai előadónkhoz:

FÖŐR RÓBERT / +36 30 927 4038 / robert.foor@jafholz.hu

(x) Jaf Holz Ungarn Kft.

Előző cikk

IKEA bővítés hazánkban

Következő cikk

Tekerj Velünk Selmecig! Bike to Selmec!



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések