FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Megújult fakereskedelmi portál

A “holzvomfach.de” oldal az elmúlt hónapokban teljesen átalakult, és mostantól számos új funkcióval rendelkezik.

A “holzvomfach.de“, mint a faipari szakértelem egyik vezető internetes kapcsolattartó pontja, modern felhasználói felülettel, átdolgozott kereskedőkeresővel és új tanulószerződéses keresővel várja a látogatókat. A weboldal egy felhasználóbarát menüt kínál, amely rengeteg, a fafajokról, termékekről és projektekről szóló szakinformációt tartalmaz. Ugyanakkor a tartalom érzelmesebbé és vonzóbbá vált a látogatók számára – tájékoztat a GD Holz, a Német Fakereskedők Szövetsége.

A holzvomfach.de új központi eleme az újratervezett fakereskedő kereső. Különbséget teszünk az online és a helyi kereskedők között, hogy a vásárlók minden kívánságát teljesíteni tudjuk. Mindegy, hogy hol van az oldalon, mindig van egy keresőgomb a fakereskedő kereséshez.

Ezen kívül a tanonckeresést is újratervezték. Ehhez a fakereskedelemből hat szakmunkástanulói szakmát mutattak be rövid videókban. “Tavaly decemberben tagvállalataink gyakornokait interjúvoltuk meg a tanulószerződéses gyakorlati képzéseikről. Ezzel a frissítő bemutatóval reméljük, hogy a jövőben többen döntenek a faipari szakmák mellett” – magyarázza Dr. Katharina Gamillscheg, a GD Holz ügyvezető igazgatóhelyettese. A Szakmai információk mellett a Szakmunkástanulói álláskeresés gomb segítségével a felhasználók a megfelelő vállalatot is megkereshetik a tanulószerződéses képzéshez. “Pozitívan meglepett bennünket, hogy milyen jól fogadták az oldalt, és hogy a keresőmaszkokon keresztül máris sok felhasználó közvetlenül a szakkereskedőnél vagy a képző cégeknél köt ki” – teszi hozzá Dr. Katharina Gamillscheg.

Látogasson el a www.holzvomfach.de új honlapjára, és fedezze fel a faipari termékek, a kereskedő és a tanulószerződéses keresés kiemelt pontjait.

szerk/ford: Tóth János, forrás: GD Holz 06-26

Előző cikk

Faipari, Bútoripari Ágazati Képzőközpont

Következő cikk

Faépítési kezdeményezés



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések