FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

17. Faipar Napja – Köln

A Branchentag Holz a németországi, de egyre inkább az európai faipar nagy eseménye is. A kétévente Kölnben megrendezésre kerülő vásár a fakereskedelem, a faipar, a szolgáltatók és a beszállítók egyik legfontosabb találkozóhelyévé nőtte ki magát. A Branchentag Holz 2021 nagy siker volt, 2600 látogatóval.

A Gesamtverband Deutscher Holzhandel e.V. (GD Holz) szervezésében a 17. Branchentag Holz 2023. november 7. és 8. között lesz a Koelnmesse 8. csarnokában.
A rendezvényre az elővételes jegyek már tavaly novembertől elérhetőek. A szervező szerint már 87 kiállító foglalt magának standot. Ez azt jelenti, hogy a rendelkezésre álló helyek több mint 65 százalékát lefoglalták.

A Branchentag Holz a teljes fakereskedelem, a faipar és a szolgáltatók központi találkozóhelyének számít – már tizedik alkalommal kerül megrendezésre Kölnben, és két napon keresztül ötvözi a vásár és a kongresszus kapcsolatépítési lehetőségeit. Mostantól minden érdeklődő vállalat a www.branchentag.de címen foglalhatja le standját.

“Ahogy 2021-ben, úgy most is mintegy 3000 hazai és nemzetközi szakmai látogatóra, valamint 1500 vendégre számítunk az iparági estre” – mondta Thomas Goebel, a GD Holz ügyvezető igazgatója. Idén a sokszínű kiállítás mellett a látogatókat egy újonnan felállított fórum is várja, ahol szakmai előadások hangzanak el. “A kollégákkal való kapcsolatépítésen túlmenően szeretnénk a szakmai látogatóknak több lehetőséget kínálni arra, hogy a Faipari Napot információs platformként használják” – folytatja Thomas Goebel.

A korábbi évekhez hasonlóan 2023-ban is meghirdetésre kerül a “Woody Award” innovációs díj. Februártól kezdve a célcsoportokat felkérik, hogy nyújtsák be pályázataikat a GD Holz-hoz. A vásár első napján kerül sor a Woody Award 2023 ünnepélyes átadására a nagyközönség és a szaksajtó előtt.

szerk/ford: Tóth János, forrás: GD Holz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Fővárosi karácsonyfa-hasznosítás

Következő cikk

Tűzifa: olcsóbb, mint a hatósági



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések