FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Meleget kínáltak, hűvösre kerültek

A Csongrádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi és egy nő ügyében, akik több százezer forintot csaltak ki két sértettől.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövetők 2022. augusztusában online felületen hirdettek több mázsa eladó tűzifát. A megtévesztett áldozatoktól a teljes vételárat vagy egy részletét előre átutalással kérték. A kicsalt összeg megérkezését követően elérhetetlenné váltak, és a megrendelt tűzifa soha nem érkezett meg a jóhiszemű vásárlókhoz. A csongrádi nyomozók mindenre kiterjedő adatgyűjtés eredményeként azonosítottak egy 39 éves orosházi férfit és egy 50 éves hódmezővásárhelyi nőt, akik megalapozottan gyanúsíthatók a bűncselekmények elkövetésével. A párost a Csongrádi Rendőrkapitányságon kihallgatták.

Csalás vétsége miatt indult ellenük büntetőeljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az iratokat megküldték az ügyészségnek.

forrás: police.hu 07-20

Előző cikk

Mecsekerdő Zrt. FSC® erdőgazdálkodási auditja

Következő cikk

Makói fatolvajok ügye



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések