FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Már a JAF Csoport része a DLH

A DLH Poland és a DLH Slovakia átvétele a JAF Csoport által, amelyet 2022. novemberben kezdtek, mostanra befejeződött. Az akvizíciós folyamat lezárultával a DLH Poland, valamint a DLH Slovakia, amelyek hazájukban mindketten a fa és faalapú anyagok jelentős beszállítói, a JAF Csoport részévé válnak.

A JAF Csoport általi átvételről a korábbi tulajdonosokkal 2022. november 3-án állapodtak meg. Miután minden átvételi követelmény teljesült, 2023. szeptember 26-án Varsóban aláírták a végleges adásvételi szerződéseket, és a két DLH vállalatot hivatalosan is átadták a JAF Csoportnak.

Balról: Jerzy Karpinski, a DLH ügyvezető igazgatója és Werner Stix, a JAF Csoport ügyvezető igazgatója

Az alapvető piaci jelenlét stratégiai bővítése

A két szlovákiai és lengyelországi DLH-üzletág felvásárlásával a JAF-csoport még szélesebb körben pozícionálja magát a vállalatcsoport fontos törzspiacain. A JAF-csoport meglévő lengyelországi és szlovákiai telephelyeihez mostantól kilenc lengyelországi és egy szlovákiai DLH telephely csatlakozik. A DLH Poland és a DLH Slovakia JAF Group általi felvásárlásával két olyan vállalat nő össze, amelyek nagyon hasonló értékeket képviselnek és az évek során egészségesen növekedtek. A DLH Lengyelország és a DLH Szlovákia továbbra is a DLH név alatt fog működni, és a meglévő személyzettel és vezetőséggel folytatja az üzleti tevékenységet az országban. A meglévő lengyelországi és szlovákiai JAF telephelyek szintén a megszokott módon működnek tovább.

szerk/ford: Tóth János, forrás: HolzForum 10-05

Előző cikk

Kirándulóhelyet felújító civilek

Következő cikk

Oázis a fenyvesek közt



Stihl
(x) hirdetés