FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

CLT épület bemutató – Csobánka

A JAF Holz Ungarn Kft. október elején Pest megyében egy CLT technológiával épülő, mintegy 400 m2 alapterületű bölcsőde kapcsán tart szakmai bemutatót, amely során a CLT tervezés és kivitelezés munkafolyamataiba nyerhetnek betekintést az eseményre regisztráló szakemberek. A rendezvény folyamán az épület felelős műszaki vezetője, illetve kivitelezői is megosztják gyakorlati tapasztalataikat a CLT technológia kapcsán.

Időpontok: 2023. október 2-5. (két nap már “teltházas”)

SZAKMAI ELŐADÁSUNK TÉMÁI

CLT Típusok | Farostszigetelés | A gyártmánytervezés gyakorlati jelentősége | Referenciák | Lehetőségek és előnyök | CLT szerkezetek koncepcionális tervezése | A referencia épület tervezőinek és kivitelezőjének gyakorlati tapasztalatai a CLT technológia kapcsán | Mérnöki faszerkezetek faanyagvédelme, kivitelezési hibák

A szakmai előadást követően a referencia épület szabadon bejárható kollégáink, illetve a kivitelezők vezetésével.

HELYSZÍN

A rendezvény helyszíne Csobánka (Pest megye). Az előadás helyszínének pontos címét, illetve a parkoláshoz kapcsolódó tudnivalókról a regisztráltakat a rendezvényt megelőző héten, külön e-mailben tájékoztatjuk.
REGISZTRÁCIÓ ÉS IDŐPONTFOGLALÁS

Az alábbi linkre kattintva találja a rendelkezésre álló napokat és a foglalható időpontokat. Kérjük a “Foglalások száma” mezőben állítsa be, összesen várhatóan hány fővel érkeznek a rendezvényre! Tovább
A rendezvény időpontjában a referencia épület aktív építési terület, ezért a bejárás alatt a megkülönböztető mellény, illetve munkavédelmi sisak viselete kötelező. Ennek megfelelően kérjük ezeket hozzon magával! Amennyiben erre nincs lehetősége, a helyszínen korlátozott számban tudunk biztosítani.
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel rendezvényünk kapcsán, forduljon bizalommal Föőr Róbert kollégánkhoz az alábbi elérhetőségek egyikén!

Föőr Róbert – Okl. faipari mérnök – Szakmai előadó, tréner
Mobil:  +36 30 927 4038 Email:  robert.foor@jafholz.hu

Üdvözlettel: JAF Holz Ungarn Kft.

Előző cikk

Eltűnnek a magyar fenyvesek?

Következő cikk

WeCare fenntarthatósági hetek



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések