FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Nemzeti Mintaházpark

Az ÉMI Nemzeti Mintaházpark és Látogatóközpont az ÉMI egyik kiemelt jelentőségű projektje. Azonban nem csak Társaságunk számára az, hiszen az egyik legfontosabb célja az energia- és környezettudatos szemléletformálás a szakma és a lakosság körében egyaránt. Ezáltal ágazati és társadalmi célokat egyaránt szolgál majd.

Munkatársaink és a mintaházakra kiírt pályázatunk nyertesei rendszeresen egyeztetnek a létesítmény épülő prototípus otthonai kapcsán. A tervek részletei, a műszaki ellenőrzés folyamata, az ütemezés és a pénzügyi kérdéseken túl a kedvezményezettek a működésüket érintő építőipari témákat is megvitatják.

A legutóbbi fórum résztvevői az ÉMI tulajdonosa, a Nemzetgazdasági Minisztérium képviseletében dr. Nagy Ádámmal iparügyekért felelős helyettes államtitkárral, Koji Lászlóval, az ÉVOSZ elnökével és Buday-Malik Adriennel, az ÉMI vezérigazgatójával folytattak párbeszédet a Mintaházparkot és a kapcsolódó ágazati ügyeket, kérdéseket illetően.

A Nemzeti Mintaházpark és Látogatóközpont épülő mintaotthonai kapcsán az ÉMI és a pályázat nyertesei között folyamatos és rendszeres az egyeztetés, melyre a tervek szerint a jövőben is meghívjuk az ágazat döntéshozóit, meghatározó szereplőit.

forrás: ÉMI

Előző cikk

Építési termékek nyilvántartása

Következő cikk

Értékteremtés újrahasznosítással



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések