FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Faültetések Kecskeméten

A Hunyadivárosi Tanácsadó Testület keretéből több helyszínen is fát ültettek Pászti András vezetésével  az UNIVER ABC előtt, a Czollner közben, a Jó Pásztor Otthonban, a Zászló és a Liszt Ferenc utcában.

A megvalósításból többen is kivették részüket. Ott jártunkkor a Jó Pásztor Otthon melletti kertbe japán díszcseresznye,  elültetésében Pászti András képviselő is aktívan részt vett. A Hunyadivárosi Tanácsadó Testület keretéből több helyszínen is fát ültettek a ma, így az UNIVER Abc előtt, a Czollner közben, a Jó Pásztor Otthonban, a Zászló utca 1. előtt, a Zászló utca 3. mögött és a Liszt Ferenc utca vége felé is sor került fásításra.

A katolikus Jó Pásztor Otthon kertjében a lakók és a segítők mellett tiszteletét tette dr. Finta József plébános is. 

A feladatokban, az ültetésben részt vállaltak: a Hunyadivárosi Tanácsadó Testület tagjai, az Akikért a déli harang szól a Hunyadivárosért Egyesület, Kefag Zrt., Molnár fatelep, Agrokert Kft., valamint Kecskemét Megyei Jogú Város.

Pászti András képviselő és városunk főkertésze már szerdán kijelölte a fák helyét. Az ott élők vállalták a fák további gondozását. A mai ültetés az Univernél folytatódott.

forrás: HÍRÖS.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Bakos Miklós a XXII. kerület díszpolgára

Következő cikk

Együtt ültettek fákat az AM és az ITM dolgozói



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések