FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Magyarország 365 fotópályázat

A Magyarország 365 fotópályázat célja, hogy bemutassa az ország értékeit. A pályázatot Magyarország kormánya kezdeményezi a Magyar Turisztikai Ügynökséggel, a Nagycsaládosok Országos Egyesületével, és a Magyar Természetjáró Szövetséggel együttműködésben. A pályázatra amatőr és hivatásos fotósok is nevezhetnek.

Pályázati feltételek (kiírás letöltése innen):

Csak 2021. január 1-je után készült fotókkal lehet nevezni, de fotósorozat részeként korábban készült képek szerepelhetnek, amennyiben a sorozat tartalmaz legalább egy, a megadott időszakból származó képet is. Az alkotásoknak eredeti tartalmaknak kell lenniük. Korábbi, és más pályázatokon díjat nyert képek nem adhatók be. Egy pályázó maximum 25 pályaművet küldhet be, kategóriától függetlenül, amelyek lehetnek egyedi fotók vagy legfeljebb 10 képből álló sorozatok.

Résztvevők

A pályázaton 16. életévüket betöltött magyar állampolgárok és az Európai Gazdasági Térség tagállamainak állampolgárai, amatőr és hivatásos fotográfusok vehetnek részt.

Nevezési határidő

Az elkészült alkotásokat 2021. október 18. éjfélig várjuk.

A pályázat benyújtása

A pályaműveket elektronikus úton lehet feltölteni a fotopalyazat.magyarorszag.hu oldalra egy online regisztrációt követően.

Értékelés

A pályaműveket 5 tagú szakmai zsűri bírálja el. A legjobb képek alkotói a három kategóriában közönségdíjat is kaphatnak a fotopalyazat.magyarorszag.hu oldalon meghirdetett internetes szavazás alapján.

forrás: Magyarország365

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Gőbölös Péter a világkiállítás ötnapos konferenciáját szervezi

Következő cikk

Land Art Egyesület közösségi erdőtelepítései



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések