FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Mecsekerdő és Nyírerdő vezetői rangos kitüntetést kaptak

Az erdőgazdaságok vezérigazgatói a tűzifaprogram eredményes megvalósításában végzett kiemelkedő tevékenységük elismeréseként vehették át a díjat.

Az önkormányzatok a rendszerváltás szimbolikus egységei, az önkormányzatiság a rendszerváltás egyik, ha nem a legsikeresebb eleme – mondta Pogácsás Tibor, a helyi önkormányzatok napja alkalmából a Belügyminisztériumban tartott ünnepségen csütörtökön.

Budapest, 2021. szeptember 30. Ripszám István, a Mecsekerdő Zrt. vezérigazgatója átveszi a Közszolgálatért érdemjel Arany Fokozatát Pogácsás Tibortól, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkárától a helyi önkormányzatok napja alkalmából rendezett ünnepségen a Belügyminisztérium márványaulájában 2021. szeptember 30-án. MTI/Kovács Attila

Pogácsás Tibor az ünnepségen Pintér Sándor belügyminiszter nevében augusztus 20-a alkalmából a tűzifaprogram eredményes megvalósításában végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként a Köz Szolgálatáért érdemjel arany fokozatát adományozta Ripszám Istvánnak, a Mecsekerdő Zrt. vezérigazgatójának és Szalacsi István Árpádnak, a Nyírerdő Nyírségi Erdészeti Zrt. vezérigazgatójának.

Budapest, 2021. szeptember 30. Szalacsi István Árpád, a Nyírerdõ Nyírségi Erdészeti Zrt. vezérigazgatója átveszi a Közszolgálatért érdemjel Arany Fokozatát Pogácsás Tibortól, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkárától a helyi önkormányzatok napja alkalmából rendezett ünnepségen a Belügyminisztérium márványaulájában 2021. szeptember 30-án. MTI/Kovács Attila

Helyi önkormányzatokért miniszteri díjat adott át a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesületének, Farkas Editnek, Kaposvár aljegyzőjének, Kondora Istvánnak, Sárvár polgármesterének, valamint Papp Csaba Sándornak, a Debreceni Alapellátási és Egészségfejlesztési Intézet igazgatójának.

forrás: BAMA

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Emlékkereszt az ásotthalmi Gárgyán erdőben

Következő cikk

Erdészeti tájékoztató sorozat



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések