FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Kalauz Csaba kapta a “Gyulaj Zrt-ért” aranygyűrűt

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. hagyományosan idén is átadta a „Gyulaj Zrt.-ért” aranygyűrűt 2021. december 20-án. A Covid pandémia miatti karatén érintettségek és megbetegedések miatt az évzáró közös ünnepség idén elmaradt, ezért helyette a kitüntetést szűk körben, a Gyulaj Zrt. vezérigazgatói irodájában adták át.

Az elismerő kitüntetést olyan kollégák kaphatják meg, akik emberi és szakmai téren is megbízható stabilitást jelentenek a Zrt. munkatársai között, és a munkájukban kiemelkedőt alkotnak. Idei évben a kitüntetést Kalauz Csaba a Tamási Erdészet kerületvezető erdész-vadásza, erdőgazdálkodási és vadgazdálkodási technikus kapta, az erdészkerületében az erdőgazdálkodás és a vadgazdálkodás magas szintű kerületi irányításáért, új módszerek alkalmazásának segítéséért.

A Roth Gyula Erdészeti Szakközépiskolában érettségizett 1980-ban Sopronban. Az erdész szakmai elméleti tudása mellé a gyakorlati tapasztalatokat és tudást a Somogyi Erdő- és Fafeldolgozó Gazdaságnál kezdte elsajátítani, az Igali Erdészetnél helyezkedett el erdész gyakornokként. Visszajárt Sopronba a vadgazdálkodási technikusi képesítés megszerzése miatt, melyet 1984-ben szerzett meg. 1986 augusztusában lehetőség adódott a Gyulaji Állami Erdő és Vadgazdaságnál, ahol korábban édesapja is dolgozott, kerületvezető állás betöltésére. Rátermettsége alapján meg is kapta a Pári (ma már Tamási) Erdészetnél, a cserháti (szakcsi) erdészkerületbe a kinevezését, majd később a kiskúti erdészkerület irányításával bízták meg, és irányítja a mai napig is. A vadászati ágazatban szerzett tapasztalatai alapján kezdetben csak alkalmanként a vadászati idényben, azóta rendszeresen, munkaköri feladataiba beépítve kísér vadászvendégeket.

Az elismerő kitüntetést Gőbölös Péter a Gyulaj Zrt. vezérigazgatójától vehette át Both Hajnalka gazdasági vezérigazgató-helyettes, Palánki Gábor erdészetvezető és Németh-Halász Tünde humánpolitikai vezető jelenlétében.

forrás: Németh-Halász Tünde, GYULAJ Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Idén is segít a Zöld Szív

Következő cikk

Halászlé a kórházudvaronStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések