FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

40 fenyő – adomány karácsonyra

Idén is negyven rászoruló család kapott fenyőfát karácsony előtt az Eger Lions Club és az Egererdő Zrt. közös adományakciójának köszönhetően. A felajánlók az elmúlt napokban összesen negyven helyszínre látogattak el. A fenyőfák mellett többek között mézeskaláccsal és karácsonyfa dísszel is készültek a családok számára.

A fákat az elmúlt napokban adtak át a felajánlók – számolt be a TV Eger.

A tavaly elindított jótékonysági kezdeményezés részeként az Egererdő az általa kezelt területéről származó fenyőket ajánlott fel, amelyek elszállításában egy helyi vállalkozó segített, a szétosztásban pedig az Eger Lions Club önkéntesei vettek részt.

Rimár Péter, a jószolgálati szervezet tagja a tévének nyilatkozva elmondta: ezúttal is a Családsegítő közreműködésével választották ki a rászoruló családokat, akiknek a fák mellett további ajándékokat is vittek.

forrás: EgriÜgyek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Erős évet zárt a FALCO

Következő cikk

Díjnyertes NLT faépület



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…