FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Közösségi karácsonyfák

A Bakonyerdő Zrt. idén is követi a korábbi évek hagyományát és az ünnep közeledtével számos település, önkormányzat, intézmény részére adományoz fenyőfát. A tavalyi évhez hasonlóan idén Keszthely város 11 méter magas karácsonyfája az erdőgazdaság felajánlásaként, közösségi összefogással érkezett meg a város Fő terére.

Közel kétszáz karácsonyfát ajándékozott Társaságunk közintézményeknek, iskoláknak, szociális intézményeknek, önkormányzatoknak, civil szervezeteknek – a Farkasgyepűi Tüdőgyógyintézetnek, immár egy évtizede a Magyar Honvédség, Budapesti Helyőrség Szociális Alapítványának – templomoknak és plébániáknak.

Célunk, hogy a közösségek számára eljuttatott, közösen feldíszített fenyőfák legyenek az ünnep díszei, ahol kicsik és nagyok meghitt, kíváncsi várakozással készülhetnek a szeretet ünnepére.

A Bakonyerdő Zrt. a fenyőfákat nem az erdőből vágja ki, hanem az erre a célra létesített és szakszerűen gondozott karácsonyfa-telepekről szállítja az érintetteknek, illetve az átvételi helyszínére.

Az idei évben lakossági értékesítésre és kiseladási tételben (min. 30 db) kínált Társaságunk frissen vágott, saját termelésű fenyőfát, valamint tisztításból, befejezett ápolásból kikerülő fenyőkből származó zöldgallyat. Kicsivel korábban, november hónapban a Hallottak napja, Mindenszentek ünnepe környékén a koszorúkötőknek és virágárusoknak értékesítünk tobozt és díszítőgallyat, ami szintén az örökzöld fenyőktől származnak.

forrás: Bakonyerdő Zrt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Kalandos Erdő kiállítás

Következő cikk

Hulladékcsökkentési Eszköztár készültStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések