FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Jaf Holz támogatás szaktantermek felújításához

Vállalatunk filozófiájában mindig is központi szerepet töltött be a magyarországi faipari szakma képzésének támogatása. Mint az egyik legnagyobb faipari vállalat a régióban, kötelességünknek tekintjük, hogy támogassuk az új generáció képzését és felkészülését.

Ennek megfelelően az idei évben minden JAF kirendeltség karitatív céllal kiválasztott egy-egy faipari szakmai képzést nyújtó oktatási intézményt, amelyeket Karácsony alkalmából összesen 3.000.000 forint értékű támogatásban részesít, melyet az iskolák tetszőleges fejlesztésre, felújításra használhatnak fel.

Dunaharaszti:
Budapesti Komplex Szakképzési Centrum Kaesz Gyula Faipari Technikum és Szakképző Iskola
A faipari szaktanterem komplett felújítása, a padlóburkolat, valamint a padok asztallapjainak cseréje, illetve új iskolai székek. (2022 év elején a teremben várható a padlóburkolat cseréje, a padok fed- és előlapjainak cseréje, valamint 30 db új iskolai szék beszerzése.)

Győrújbarát:
Kisalföldi Aszc Roth Gyula Erdészeti Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
10 komplett kéziszerszám csomag a hallgatók faipari képzéséhez.

Mályi:
Debreceni Szakképzési Centrum Építéstechnológiai és Műszaki Szakképző Iskola
Alapanyag egy pavilon gyártásához, amellyel az iskola a saját és a városi rendezvényeken meg tud jelenni, illetve szabott, élzárt laminált lapok és vasalatok, amelyekből 30 db fiókos, gurulós konténert fognak a hallgatók gyártani maguknak.

Algyő:
Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Csongrádi Sághy Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
A faipari szaktanterembe szabott, élzárt laminált lapok szekrények gyártásához, illetve a padok asztallapjainak cseréjéhez.

Zalaegerszeg:
Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Deák Ferenc Technikum
A faipari szaktanterem padlóburkolatának komplett cseréje prémium Floorify vinyl padlóra.

Pécs:
Pécsi Szakképzési Centrum Simonyi Károly Szakgimnázium és Szakközépiskola
A faipari szaktanterembe szabott, élzárt laminált lapok szekrények gyártásához, illetve a padok asztallapjainak cseréjéhez.

A felújítások fotóival hamarosan érkezünk!

A Honfoglalás projekthét keretében a JAF Holz cégnél tölthettek egy remek és szakmailag kiemelkedő napot a BKSZC Kaesz Gyula Technikum 3/11a, 3/11b és Ksz/11 osztályok tanulói!

forrás: JAF Holz Ungarn Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Erdő, erdő, eeeerdőőőő

Következő cikk

Weinig fafeldolgozási innovációja



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések