FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

JAF Akadémia – folytatódik

A JAF Akadémia szervezésében az év második felében is további számos szakmai előadással készülünk valamennyi kirendeltségünkön, amelyekre ezúton szeretnénk minden érdeklődőt meghívni.

Az alábbi linken találja a JAF Akadémia eseménynaptárát [július 12. – november 9. között 13 eseménnyel], ahol részletes információkat talál a következő hónapok előadásairól. Rendezvényeink természetesen ingyenesen látogathatóak, de az előzetes regisztráció kötelező.

 JAF Akadémia eseménynaptár  

Regisztráció és időpontfoglalás előadásainkra

Az alábbi linkre kattintva találja a JAF Akadémia időpontfoglaló felületét, helyszínek szerint tagolva. Amennyiben regisztrálni szeretne egyik előadásunkra, kérjük a “Foglalások száma” mezőben válassza ki, várhatóan összesen hány fővel érkeznek a rendezvényre!

 Regisztráció és időpontfoglalás 

A továbbiakban rendszeresen tájékoztatjuk közelgő előadásainkról, valamint igyekszünk változatos tematikát összeállítani, hogy minden partnerünk találjon az érdeklődési körének megfelelő szakmai tartalmat.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel rendezvényeink kapcsán, írja meg nekünk a marketing@jafholz.hu e-mail címre, vagy forduljon bizalommal Katona László, illetve Föőr Róbert kollégánkhoz!

forrás: JAF HOLZ UNGARN Kft.

Előző cikk

EU erdészeti stratégia kapcsán készült vélemény-tervezetről szavazott az ENVI

Következő cikk

BDML kerekasztal-beszélgetésStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések