FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

Skills Junior Faipar

Április 12-én tartották a Skills Junior nemzeti tehetséggondozó versenyt, amelyet 9., 10., és 11. évfolyamos fiataloknak rendeztek meg.

A versenyre 30 fő jelentkezett az ország minden részéről, melyen a KASZC Roth Gyula Technikum is részt vett 5 diákkal. Feladatuk egy keretszerkezet elkészítése különböző fakötésekkel, a keret nehézsége, hogy derékszög nem volt benne, alapanyaga fenyő fa volt. A 6 órás versenyidő alatt kellett a keretet elkészíteni felületkezelésre kész állapotig, azaz ragasztva, csiszolva. A versenyen belső és külső csomópontokat is értékeltek a csiszolás és a mérettartás mellett. Mindegyik diákunknak sikerült befejezni a feladatot a megadott határidőn belül. Nagy izgalommal vártuk az eredményhirdetést.

1. helyezést ért el Eszlinger Mátyás 11/cf tanuló, 4. helyezést ért el Busznyák Dorka 10/cf tanuló, akik kvalifikálták magukat a döntőbe, melyet a Szakma Sztár fesztiválon rendeznek, kétnapos verseny keretében. Továbbá 8. helyezést ért el Horváth Bendegúz 11/cf tanuló, 15. helyezést ért el Erős Mátyás 10/cf tanuló és 21. helyezést ért el Busznyák Anna 10/cf tanuló.

Gratulálunk minden diáknak a szép szereplésért!!
A versenyre a diákokat felkészítette: Viasz-Kádi Tibor.

forrás: RothGyulaTechnikum

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Föld Napja - április 22.

Következő cikk

Készházak eltérő biztosításaStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések