FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

15. Szakma Sztár Fesztivál

2022. április 25-27. között kerül megrendezésre a 15. Szakma Sztár Fesztivál, az országos szakmai versenyek döntője és bemutatója!

A versenyen közel 250 versenyző, 65 szakképesítésben mutatja meg szakmai ismereteit.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2008 óta rendezi meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV), kibővítve az Országos Szakmai Tanulmányi Versennyel (OSZTV). A versenyek országos döntőjére Budapesten, az évente megrendezésre kerülő Szakma Sztár Fesztiválon kerül sor. A rendezvénynek a Hungexpo Vásárközpont ad otthont.

A versenyek célkitűzése a gyakorlatigényes, „fizikai” szakmák társadalmi elismertségének és vonzerejének növelése a szakmatanulás népszerűsítése révén, a „Szakmát a kézbe” szlogen jegyében.

A területi előválogatók lebonyolítását megyénként, a területi kamarák végzik. A területi előválogatókat válogatók követik. Az országos döntők legjobbjainak látványos versenyét, a bemutatókkal és interaktív tevékenység szigetekkel színesített Szakma Sztár Fesztiválon minden érdeklődő ingyenes részvétel mellett tekintheti meg, próbálhatja ki.

Az interaktív tevékenység szigeteken a látogatók is kipróbálhatják tudásukat.

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ három pavilonjában, 500 szervezet és 840 közreműködő részvételével kerül megrendezésre a Fesztivál.

A Szakma Sztár Fesztivál továbbá helyszínt ad a IX. WorldSkills Hungary Nemzeti Döntőnek és bemutatónak, melyen a WorldSkills Hungary program részeként Magyarország fiatal szakemberei két nemzetközi versenysorozatban, a kétévente megrendezendő WorldSkills és EuroSkills versenyeken mérettetik meg magukat.

Találkozzunk 2022. április 25-én és 26-án a Szakma Sztár Fesztiválon!

További információ: http://szakmasztar.hu/

forrás: Hungexpo

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

GardenExpo 2022

Következő cikk

40. Construma - 10. OtthonDesign



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések