FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Bababútorgyár belülről – meghívó

Eszedbe jutott már, hogy gyermeked bababútorait kik és hol készítik? Kinek a kezei közül kerülnek ki azok a bútorok, amelyek a lakásotok meghatározó szereplői 3-5-10 éven át? Ha a válaszod igen, akkor jó hírünk van! A Faktum Bútor Kft.-t ugyanis beválasztották a Modern Mintaüzem Programba, amelynek keretén belül az érdeklődők látogatást tehetnek újszentiváni gyárunkban.

A program röviden

Először is kezdjük azzal, hogy miről is szól a Modern Mintaüzem Program? A kezdeményezésben olyan mikro-, kis- és középvállalkozások mutatkozhatnak be, amelyek a magyarországi konvergencia régiókban működnek. A program a szervezetek megújulását és technológiaváltását támogatja, ezzel is javítja versenyképességüket.

Vállalkozásunk az elmúlt években több olyan fejlesztést is megvalósított, amelyek segítségével jobb minőségű bútorokat tudunk készíteni, így külön elismerés számunkra, hogy részt vehetünk a programban.

A kezdeményezés iránt érdeklődő vállalkozók és cégek képviselői áttekinthetik a programba bevont vállalkozások adatbázisát földrajzi elhelyezkedésük szerint, illetve kiválaszthatják a számukra érdekes technológiát. Ezt követően időpontot foglalhatnak és ellátogathatnak az általuk választott üzembe, megtekinthetik az alkalmazott módszereket eredeti működési környezetükben és szakértőktől kaphatnak választ kérdéseikre.

Jelentkezés a látogatási lehetőségre

Az 1994-ben alakult Faktum Bútor Kft. is csatlakozott a programhoz, amelynek keretében az érdeklődők megtekinthetik újszentiváni telephelyünket. Habár a (leendő) szülők bútorkínálatunkat már bizonyára ismerik, és jól tudják, hogy bútoraink készítésénél a dizájn mellett a biztonság is kulcsfontosságú szempont, az üzemünket bizonyára csak kevesen látták.

Számukra érdekesek lehetnek a bútoraink gyártásához használt legkorszerűbb folyamatok és környezetbarát technológiák. A program során négy fő gyártástechnológia – bútorlapmegmunkálás, tömörfa feldolgozás, felületkezelés és csomagolás – mentén vezetjük végig az érdeklődőket. Így az érdeklődők megismerhetik, hogy hogyan vágjuk milliméter pontosra a bútorlapokat, mitől lesz időtálló a festék, és hogyan lehet a lapraszerelt bútorokat helytakarékosan becsomagolni.

Az első szabad látogatói időpont már megnyílt a Modern Mintaüzem Program keretében a Faktum Bútor Kft. látogatására. A látogatásra 2022.05.18-án (szerdán) 10 órától van lehetőség. A látogatás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet a Modern Mintaüzem Program honlapján lehet megtenni.
( https://modem4.hu/hu/article/faktum )

A látogatókat szeretettel várjuk, bízunk benne, hogy sokan kihasználják majd ezt ez egyedülálló látogatási lehetőséget!

Amennyiben úgy gondoljátok, hogy érdekes lenne a látogatás mások számára is, osszátok meg a bejegyzést ismerőseitekkel!

forrás: Faktum Bútor Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

CO2-kivonás tanúsítása - CEPF vélemény

Következő cikk

Fakitermelés, növedék, intenzitás 2005-2020., fafajcsoportok



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések