FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

STIHL Országos Fakitermelő Versenysorozat – május 21.

Az Andreas Stihl Kereskedelmi Kft. főtámogatásával a Komárom-Esztergom megyei Császáron a Vérteserdő Zrt., Császár Község Önkormányzata és az Agrogold Stihl Császár közös szervezésében a járványos időszak 2 év kimaradását követően ismét megrendezésre kerül a STIHL Országos Fakitermelő Versenysorozat Császári Regionális Elődöntője 2022.05.21-én 9.00 órai kezdettel.

A Császáron immáron ötödik alkalommal (1 házi versenyt, 3 régiós versenyt követően) szervezett rendezvény egyben kvalifikáció is a 2022. évi XX. Stihl Országos Fakitermelő Versenysorozat Döntőjére. A megmérettetésre a régióban levő társerdőgazdaságok, szakiskolák, katasztrófavédelmi igazgatóságok, szakkereskedések, fakitermelő vállalkozók csapatai jelentkezhetnek.

A rendezvény fő célja a fakitermelői munkakultúra népszerűsítése, ápolása, az ágazatban dolgozók kapcsolatépítése, a tapasztalatszerzés és az új technológiák megismerése mellett a munkabiztonságra való figyelemfelhívás.

A STIHL-ről

A Stihl International GmbH mezőgazdasági, erdészeti és kerti gépek gyártásával, forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik. 1926-ban alapították, máig 100%-ig családi kézben van, jelenleg több mint 160 országban képviselteti magát. A magyar leányvállalat, az Andreas Stihl Kft. 1991 óta van jelen Magyarországon, ma már 300 szakkereskedéssel és 140 szakszervizzel. Az Andreas Stihl Kft. a motorfűrész és benzinüzemű fűkasza szegmensében, valamint a motorfűrész-vezetőlemezek és -láncok értékesítési területén piacvezető.

A vállalat a STIHL Timbersports nemzetközi sportfavágó versenysorozat névadó szponzora is.

(x) Andreas Stihl Kft.

Előző cikk

Bolygónk megmentője az erdő?

Következő cikk

50.000 facsemetével újabb újszülöttek erdeje BaranyábanStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Total
0
Share