FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

STIHL Országos Fakitermelő Versenysorozat – május 21.

Az Andreas Stihl Kereskedelmi Kft. főtámogatásával a Komárom-Esztergom megyei Császáron a Vérteserdő Zrt., Császár Község Önkormányzata és az Agrogold Stihl Császár közös szervezésében a járványos időszak 2 év kimaradását követően ismét megrendezésre kerül a STIHL Országos Fakitermelő Versenysorozat Császári Regionális Elődöntője 2022.05.21-én 9.00 órai kezdettel.

A Császáron immáron ötödik alkalommal (1 házi versenyt, 3 régiós versenyt követően) szervezett rendezvény egyben kvalifikáció is a 2022. évi XX. Stihl Országos Fakitermelő Versenysorozat Döntőjére. A megmérettetésre a régióban levő társerdőgazdaságok, szakiskolák, katasztrófavédelmi igazgatóságok, szakkereskedések, fakitermelő vállalkozók csapatai jelentkezhetnek.

A rendezvény fő célja a fakitermelői munkakultúra népszerűsítése, ápolása, az ágazatban dolgozók kapcsolatépítése, a tapasztalatszerzés és az új technológiák megismerése mellett a munkabiztonságra való figyelemfelhívás.

A STIHL-ről

A Stihl International GmbH mezőgazdasági, erdészeti és kerti gépek gyártásával, forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik. 1926-ban alapították, máig 100%-ig családi kézben van, jelenleg több mint 160 országban képviselteti magát. A magyar leányvállalat, az Andreas Stihl Kft. 1991 óta van jelen Magyarországon, ma már 300 szakkereskedéssel és 140 szakszervizzel. Az Andreas Stihl Kft. a motorfűrész és benzinüzemű fűkasza szegmensében, valamint a motorfűrész-vezetőlemezek és -láncok értékesítési területén piacvezető.

A vállalat a STIHL Timbersports nemzetközi sportfavágó versenysorozat névadó szponzora is.

(x) Andreas Stihl Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Bolygónk megmentője az erdő?

Következő cikk

50.000 facsemetével újabb újszülöttek erdeje Baranyában



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések