FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Idén újraindul a Fakitermelők Országos Versenysorozata

A 20 éve indult és mára már hagyománnyá vált verseny célja nem változott: a fakitermelés biztonságának fokozása az EBSZ előírásainak gyakorlati alkalmazásával, az előírt védőruházat és -felszerelés használatának előmozdítása és a fakitermelő szakma népszerűsítése.

A döntőt regionális versenyek előzik meg, melyek során eldől, hogy kik indulhatnak az országos megmérettetésen. Idei versenyeink programja és az együttműködő szakmai partnerek:

2022. május 21. – Császár

Partnerek: Vérteserdő Zrt., Császár község Önkormányzata, Agrogold Kft.

Jelentkezés: boglari.zoltan@verteserdo.hu

2022. június 11. – Ásotthalom

Partnerek: Bedő Albert Erdészeti Technikum, KEFAG Zrt.

Jelentkezés: marozsan.zoli@gmail.com

2022. augusztus 13. – Ropolypuszta

Partnerek: SEFAG Zrt.

Jelentkezés: pinter.otto@sefag.hu

2022. augusztus 27. – Bükkzsérc

Partnerek: Bükkzsérc község Önkormányzata, Mareko Kft.

Jelentkezés: polgarmester@bukkzserc.hu

Döntő: 2022. szeptember 10. – Bábolnai Gazdanapok

A 4 fős csapatok nevezését a fenti elérhetőségeken várják a szervezők (csapatnév, versenyzők). Egy csapat csak egy regionális versenyen indulhat, ahonnan az előselejtezők első 7-7 helyezettje jut tovább automatikusan a döntőbe, ahol – kiegészülve a tűzoltók országos versenyének legjobbjaival – 32 csapat száll versenybe a végső győzelemért.

A döntő versenyszabályzata itt érhető el, ami – némi változtatással – alapul szolgál az előselejtezők szabályrendszerének.

A regisztrációk a regionális versenyek előtt 2 héttel zárulnak, azaz eddig lehet leadni a jelentkezéseket az adott eseményre.

STIHL Kft.

Előző cikk

innoLignum Sopron - újra

Következő cikk

STIHL Timbersports sportfavágóiStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Faipari diplomaátadó

Február 2-án a Soproni Egyetem Faipari Mérnöki és Kreatívipari Karának diplomaátadó nyilvános tanácsülésén negyven végzős hallgató vette át…