FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Faápolási munkák professzionális eszközei

Március közepével megkezdődött a tavaszi munkák időszaka a mezőgazdaságban, a kertépítésben és az önkormányzati szolgáltató szektorban is. A STIHL professzionális kerti gépeinek segítségével a fák metszése minden eddiginél gyorsabban és könnyebben megvalósíthatóvá válik, ultrahatékony kompakt kiegészítő szerszámaival pedig a kisebb munkák is gördülékenyen elvégezhetők.

Professzionális motorfűrész

A STIHL professzionális, kifejezetten erdészeti és egyéb nagy volumenű faápolási és gazdálkodási munkákra tervezett benzines motorfűrészei a tűzifa darabolásától kezdve a faállomány gondozásán át a fa építőanyagok darabolásáig beváltják a hozzájuk fűzött reményeket.

Magassági ágnyeső

Legyen szó a gyümölcsfák tavaszi visszametszéséről vagy közterületi faállomány ápolásáról, a STIHL magassági ágnyesői elengedhetetlen eszközei a biztonságos és eredményes munkának. A „nyeles motoros fűrésszel” ugyanis akár az öt méteres magasságban lévő ágak is kényelmesen, és rövid idő alatt levághatók.

Egyéb kompakt eszközök

A cserjék és vékonyabb gallyak visszavágásához szükséges STIHL metszőollók akár 21,5 mm átmérőjű ágak nyesésére is alkalmasak. A rozsdamentes acélból készült balták hosszú ideig megbízható társak lehetnek a kertápolási munkák során, ráadásul funkcionális kialakításuknak köszönhetően sokkal hatékonyabb munkavégzést biztosítanak.

További információkért látogasson el a www.stihl.hu-ra, a szakértők kerti tippjeit pedig keresse a www.stihlnemzedekek.hu weboldalon, a STIHL Magyarország Youtube csatornáján, vagy a STIHL KertÉrtők podcast adásaiban! Kérdéseivel természetesen fordulhat a STIHL szakkereskedésekben dolgozó kollégákhoz is. Szakkereskedéseink listáját megtalálja a www.stihl-shop.hu oldalon.

A STIHL-ről

A Stihl International GmbH mezőgazdasági, erdészeti és kerti gépek gyártásával, forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik. 1926-ban alapították, máig 100%-ig családi kézben van, jelenleg több mint 160 országban képviselteti magát. A magyar leányvállalat, az Andreas Stihl Kft. 1991 óta van jelen Magyarországon, ma már 300 szakkereskedéssel és 140 szakszervizzel. Az Andreas Stihl Kft. a motorfűrész és benzinüzemű fűkasza szegmensében, valamint a motorfűrész-vezetőlemezek és -láncok értékesítési területén piacvezető.

A vállalat a STIHL Timbersports nemzetközi sportfavágó versenysorozat névadó szponzora is.

(x) Andreas Stihl Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Átlagbérek a lakberendezési áruházláncoknál

Következő cikk

A környezetvédelem alapfeltétele a gazdasági fejlődésnekStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések