FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

STIHL motorfűrész csengőhang

Végre mobiltelefon-csengőhangként is elérhető a STIHL motorfűrészek összetéveszthetetlen hangja! Az egyedülálló hang segítségével a mobiltelefon több lóerővel csöröghet. Így minden hívásnál átélhető a hamisítatlan motorfűrész-érzés.

Kétféle csengőhang tölthető le az eredeti STIHL motorfűrész-hanggal.

Hang meghallgatása 1
Hang meghallgatása 2
Tudnivalók

A mobiltelefon típusától függően a csengőhangok az alábbi módon vihetők át a telefonra:

  • Adatátviteli kábel
  • Bluetooth
  • Infravörös kapcsolat
  • Memóriakártya

További információkért, kérjük, olvassa el a mobiltelefonja használati útmutatóját vagy lépjen kapcsolatba a telefon gyártójával.

Figyelem: A számtalan műszaki szempont miatt a STIHL nem vállalhat garanciát arra, hogy a hang működik az adott mobiltelefonon. A letöltés saját felelősségre történik! A STIHL nem vállal felelősséget a fájl(ok) letöltéséből, felhasználói hibákból vagy a mobiltelefon szakszerűtlen használatából eredő költségekért és károkért.

További információkért látogasson el a www.stihl.hu-ra, a szakértők kerti tippjeit pedig keresse a www.stihlnemzedekek.hu weboldalon, a STIHL Magyarország Youtube csatornáján, vagy a STIHL KertÉrtők podcast adásaiban!

A STIHL-ről

A Stihl International GmbH mezőgazdasági, erdészeti és kerti gépek gyártásával, forgalmazásával és szervizelésével foglalkozik. 1926-ban alapították, máig 100%-ig családi kézben van, jelenleg több mint 160 országban képviselteti magát. A magyar leányvállalat, az Andreas Stihl Kft. 1991 óta van jelen Magyarországon, ma már 300 szakkereskedéssel és 140 szakszervizzel. Az Andreas Stihl Kft. a motorfűrész és benzinüzemű fűkasza szegmensében, valamint a motorfűrész-vezetőlemezek és -láncok értékesítési területén piacvezető.

A vállalat a STIHL Timbersports nemzetközi sportfavágó versenysorozat névadó szponzora is.

(x) Andreas Stihl Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Raklaphiány alakulhat ki

Következő cikk

A fa fenntartható felhasználása



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések