FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

12. Európai Falemez Konferencia

11. Europäische Holzwerkstoff-Symposium, Hamburg, 10.10.2018 CREDIT: www.patrick-lux.de Patrick Lux, Hamburg Germany, mobile +49 177 2403821, es gelten meine AGB, einsehbar unter www.patrick-lux.de/agbPatrickLux.pdf

A korábbi találkozók nagy sikerét követően az EPF idén októberben újra megrendezi az Európai Falemez Konferenciát, miután a 2020-as rendezvény sajnálatos módon elmaradt a COVID19 járvány és a korlátozások miatt, amelyek lehetetlenné tették az ilyen nagyszabású összejöveteleket.

A szimpózium célja ismét az, hogy fórumként szolgáljon a faalapú lemezipar, a beszállító iparágak, a technológiai szolgáltatók, a tanácsadó cégek, a kutatási, oktatási és képzési intézmények számára Európából és azon túlról. A szimpóziumot ismét a WKI-Fraunhofer Institut für Holzforschung intézettel együttműködésben, valamint az iVTH és a Hywax (korábban Sasol Wax) támogatásával szervezik meg. A rendezvényre a Hamburg központjában található Grand Elysée Hotelben kerül sor 2022. október 12-14-én.

A rendezvényt az EPF elnöke és a SWISS KRONO csoport vezérigazgatója, Martin Brettenthaler úr és Edi Snaidero úr, az Európai Bútoripari Szövetség (EFIC) elnöke nyitja meg plenáris előadással, majd Jori Ringman úr, az Európai Papíripari Szövetség (CEPI) ügyvezető igazgatója mond beszédet. Örömmel jelentjük be továbbá, hogy Prof. Dr. Tunga Salthammer, a Fraunhofer WKI munkatársa a konferencia 2. napján kritikai áttekintést ad a TVOC-értékről.

A teljes programért kattintson ide.

További információkért és a regisztrációért kérjük, látogasson el a weboldalra.

szerk: Tóth János, forrás: EPF

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

EPF állásfoglalás a REDIII-ról

Következő cikk

Az európai falemezipar növeli a körforgásos felhasználás mértékét



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések