FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Debreceni fák örökbefogadása

Eldönthetjük, mi legyen az applikáció neve, amivel debreceni fákat fogadhatunk örökbe. Az app lényege, hogy örökbe fogadhatunk egy közterületen lévő fát, az alkalmazás pedig játékosan beszámol a fa állapotáról és az aktuális teendőkről.

„Hamarosan elkészül városunk zöld applikációja, ami a debreceni fák örökbefogadását teszi lehetővé” – közölte a Future of Debrecen a Facebookján.

Korábban arra kérték a debrecenieket, hogy írjanak ötleteket, hogyan nevezzék el az appot. A három legjobb közül pedig közönségszavazással dől el, melyik név lesz a végső befutó.

Csemetém, ZölDEbb vagy FuTuTree: október 6-ig várják a reakció-szavazatokat a Future of Debrecen posztjára.

„Az app lényege, hogy városunkban örökbe fogadhatsz egy közterületen lévő fát. Az alkalmazás játékosan beszámol a fád állapotáról és az aktuális teendőidről. Szól, ha szomjazik és hálás, ha rendszeresen gondozod. Cserébe pedig pontokat gyűjthetsz, szinteket léphetsz, bezsebelve a jutalmakat. Ezek mellett az applikáció összefogja a hasonló gondolkodású környékbelieket is” – írták.

A játékszabályzat itt olvasható.

forrás: DEHIR 09-26

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Falopás - ügyészségi vádemelés

Következő cikk

Év kilátója, év turistaháza 2022., szavazás október 6-ig



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések