FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Első alkalommal adták át a Veszprémi Géza ösztöndíjakat

A soproni Roth Gyula Erdészeti Technikum kollégiumában, 2022. augusztus 28-án megtartott ünnepélyes tanévnyitón első alkalommal adták át a Veszprémi Gézáról elnevezett ösztöndíjat két erdésztechnikus tanulónak, Selmeczi Dávid Zsoltnak és Staritzbüchler Áron Ferencnek. Az eseményen jelen volt a család részéről Veszprémi Géza fia is.

Az Örökerdő Alapítvány a családdal és a Roth Gyula Erdészeti Technikummal egyetértésben Veszprémi Géza erdésztechnikus, volt gyakorlati szakoktató nevében az idei évben ösztöndíjat alapított. Az ösztöndíj célja Veszprémi Géza emlékének megőrzése, valamint szociálisan rászoruló, jó szakmai tanulmányi eredményű tanulók jutalmazása. A névadóról bővebben az Örökerdő Alapítvány honlapján a pályázati felhívásban lehet olvasni.

Az okleveleket átadta Sztojkáné Bodor Ildikó, igazgató asszony, Kálmán Miklós, az Örökerdő Alapítvány kuratóriumának elnöke és Gyenge Álmos az ösztöndíj bizottság tagja.

A most átadott Veszprémi Géza ösztöndíj a 2022/23-as tanévre 200 ezer forintos támogatást jelent az erdészeti technikum két tanulójának. A program jövő évben folytatódik.

A díjazottaknak gratulálunk, tanulmányaikhoz további sok sikert kívánunk.

forrás: Örökerdő Alapítvány

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

2023-tól várható erdészeti támogatások

Következő cikk

Áder János és Zambó Péter az erdőgazdálkodásról



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések