FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Bútorgyártók figyelem!

A csúcsminőségű bútorokhoz nemcsak know-how, hanem csúcsminőségű gyártóeszközök is szükségesek. Egy neves olasz asztalosműhely bezárása miatt a Surplex aukciósházban most számos újabb korszerű famegmunkáló gép vásárolható meg.

Az éppen futó akciós ajánlat szerint a Surplexben mintegy 60 használt, de jó állapotban lévő famegmunkáló gépet lehet megvásárolni árverésen, köztük például az SCM SIGMA 90P vízszintes lapszabászgépet.

Az olyan gépek, mint az SCM CONCEPT 2000 dupla csapozógép, új szakemberekre, új működtető tulajdonosra várnak.

Hagyomány, design és stílus – ezt jelenti a bútorkészítés. Ha versenyképes akarsz maradni, akkor be kell fektetned. A Surplex aukciósház ezt most fenntartható és olcsó módon teszi lehetővé. Egy neves asztalosműhely bezárása miatt az olaszországi Cagliariban 2022. szeptember 16-ig különböző famegmunkáló gépeket árverezhetnek el, hogy kiegészítsék a saját gyártást.

Bútorgyártó gépek

Az árverésen mindenféle, a bútorkészítéshez szükséges eszköz is szerepel, például különböző fűrészek, routerek, fúrók és gyaluk a fa megmunkálásához. A kínálatban megtalálhatók a bútorgyártáshoz szükséges élzáró gépek és présgépek, valamint a fatermékek csomagolásához és targoncás szállításához szükséges gépi “segédeszközök” is.

A Surplex szakértői készséggel állnak rendelkezésre, hogy válaszoljanak a felmerülő kérdésekre, és segítsenek az érdeklődőknek a vásárlási döntések meghozatalában.

A Surplex rendszerében a fenti üzemből származó 60 berendezés mellett rengeteg famegmunkáló gépet lehet találni (jelenleg mindösszesen 633 faipari gép szerepel a kínálatban).

szerk: Tóth János, forrás: WohnInsider 09-06

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Szlovák erdőket vágnak ki a támogatásokért

Következő cikk

Nyilatkozat az erdők fenntarthatóságáról



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések