FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Gyászhír – Csendes József [61]

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Csendes József, a Heves Megyei Kormányhivatal erdészeti osztályának vezetője, az Országos Erdészeti Egyesület Egri Helyi Csoportjának tagja, korábban négy cikluson át küldöttje, a Pro Silva Hungaria Egyesület korábbi elnökségi tagja, 2022. október 19-én, 61 éves korában váratlanul elhunyt.

1985-ben végezett az Erdészeti és Faipari Egyetem Erdőmérnöki Karán okleveles erdőmérnökként. A diploma megszerzése után a Mátra-Nyugatbükki EFAG Erdőkövesdi Erdészetének erdőművelési műszaki vezetője volt, majd az Egri Erdőfelügyelőség Balassagyarmati Osztályán erdőfelügyelőként, később az Állami Erdészeti Szolgálat Egri Igazgatóságán igazgatóhelyettesként dolgozott.

A szervezeti átszervezések során a Heves Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatalnál, 2011-től pedig a Heves Megyei Kormányhivatal agrár-erdészeti igazgatási szervezetrendszerében – változó munkahely-megnevezés, struktúra és beosztás mellett – összesen több mint három évtizeden át szolgálta a magyar erdők és erdőgazdálkodás ügyét.

Végső búcsúztatása 2022. október 22-én (szombaton) 9.00 órakor lesz, a bükkzsérci temetőben.

(OEE)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

MEGOSZ Nagyrendezvény 2022

Következő cikk

Közös érdekek



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…