FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Jövőnk Közös Összeállítása

Az IKEA elhozza a “Assembling the Future Together” című kiállítást a Fuorisalone 2023-ra, egy érzéki jövő-élményt, amely az otthoni élet evolúcióját tárja fel. Az idei év “jövő” témájához igazodva az IKEA a Fuorisalone 2023-ra elhozza az otthoni élet futurisztikus értelmezését, egy olyan utazással, amely átível a márka 80 éves történetén, és ünnepli azokat a változásokat, amelyeket az IKEA hozott – és hoz – az emberek otthonába.

A jövő közös összerakása és a 80 éves innováció ünneplése

Ezt a történetet meséli el az IKEA – amely idén ünnepli 80. évfordulóját – a Fuorisalone 2023-on. A márka kiállítása a milánói dizájn negyed szívében, a Via Tortona-n található Padiglione Visconti-ban lesz, egy teljesen újragondolt térben, amelyet úgy terveztek, hogy kíváncsiságot ébresszen és inspirálja a látogatókat.

Marcus Engman, az Ingka Group (IKEA Retail) kreatív igazgatója szerint: “A Milánói Design Hét mindig nagy pillanat az IKEA számára, és idén megünnepeljük azokat az évtizedeket, amelyek minket létrehoztak, valamint ízelítőt adunk abból, hogy mi vár ránk. Ahogy Ingvar Kamprad mondta: “A legtöbb dolog még hátravan. Dicsőséges jövő’.”

A helyszínen belül a közönséget a márka történetének minden egyes évtizedét alakító ikonikus termékek fogadják majd, emellett olyan új termékeket is bemutatnak, amelyek az IKEA jövőképéről szólnak. Lesz egy olyan terület is, amelyet a Life at Home Report, az IKEA éves kutatási tanulmányának legfrissebb eredményeinek szentelnek. A tervek szerint Annie Leibovitz, a neves fotográfus is részt vesz az eseményen, aki különleges programokkal készül az IKEA Artist in Residence szerepében a Life at Home Report számára, amelyről az év elején jelentették be.

Az IKEA 1943-as alapítása óta az a víziója, hogy jobb mindennapi életet teremtsen sok ember számára, értelmezve a világ minden tájáról érkező emberek igényeit, és ezeket az igényeket lakberendezési termékekké és megoldásokká alakítva javítja az emberek életét otthonuk falai között. Kíváncsi és jövőbe tekintő márkaként az IKEA forradalmat vezetett a lakberendezés világában. “Nyolcvan évet töltöttünk azzal, hogy meghallgattuk az embereket és azt, hogy milyen igényeik vannak az otthoni életükben. Senki sem tudja biztosan megmondani, hogy mit hoz a jövő, de egy dolog világos számunkra: ha össze akarjuk állítani a jövőt, akkor azt együtt kell tennünk.” Engman folytatja.

Valerio Pannela is bemutatkozik

Az “Együtt szereljük össze a jövőt” című kiállításon ez az innováció, a pozitív változásra való képesség és az emberekkel való kapcsolat lesz látható, ami mindig is jellemző volt az IKEA-ra. A látogatókat mind az öt érzékszervükre stimulálja majd egy magával ragadó felfedezőút, amely az élet jövőjét alakító innovációk és megoldások 80 évét öleli fel, bepillantást nyújtva abba, hogyan nézhet ki az otthoni élet az elkövetkező években.

Az IKEA-kiállítás rengeteg szórakozási lehetőséget is kínál. A látogatók minden nap megkóstolhatják a hagyományos svéd ételeket a térben található bárban, esténként pedig a helyszín teljesen átalakul, és az IKEA továbbra is a zenére és a kulturális kifejezésre helyezi a hangsúlyt. Az esti zenei program platformot nyújt majd a feltörekvő és befutott olasz hangzásvilág alkotóinak, hogy erősítsék a fiatalokat és felkarolják az elektronikus zenei szcénát.

A Milánói Design Hét 2023 eseményei térképen

szerk/ford: Tóth János, forrás: IngkaPress

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

​Engedély nélkül ne gyűjtsünk hullajtott agancsot!

Következő cikk

Life Terra hírek



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések