FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Life Terra hírek

A Life Terra célja, hogy az emberek összefogásával 500 millió fát ültessenek Európában, kihasználva és nyomon követve a természet saját szén-dioxid-megkötő mechanizmusát, és lehetővé téve a polgárok számára, hogy sürgős lépéseket tegyenek az éghajlati válság ellen.

A Life Terra kiáltványa

Nincs jobb módja egy üzenet gyors és hatékony közvetítésének, mint egy videó. Ha szeretné megtudni, hogy mit és hogyan kíván elérni a Life Terra, valamint hogy milyen lépéseket teszünk a végső cél felé, nézze meg legújabb videónkat.

Egy kínai közmondás szerint a legjobb idő egy fa elültetésére húsz évvel ezelőtt volt. A második legjobb idő sok fát ültetni most! Még mindig ezek a fák a legolcsóbb módja annak, hogy sok szén-dioxidot kössünk le, és segítsünk csökkenteni a hőmérsékletet. A Life Terra alapítója, Sven Kallen elmagyarázza, hogyan segít a Life Terra egy jobb világ megteremtésében mindannyiunk számára. Kérjük, csatlakozzon hozzánk, és segítsen fákat ültetni.

A Life Terra üdvözli az új felügyelőbizottságot

Az új évvel a Life Terra új felügyelőbizottságot hozott létre, hogy segítse az alapítvány megfelelő működését: ők Sigrid, Julia és Jeroen. A korábbi vezetőségi tagok (Jurriaan Ruys, Tomas Simons és Bertien van Baak) továbbra is a faültetési kezdeményezések elkötelezett hívei, és “nagykövetként” továbbra is támogatják a Life Terra alapítványt.
Szeretne többet megtudni a projektről? Minden információ elérhető a weboldalon.

Volte együttműködés

A Life Terra együttműködésbe kezdett a Volte keresőmotorral, amely nonprofit szervezeteknek segít pénzt gyűjteni. Mostantól kezdve a Volte-t használhatod a webes kereséshez, és a keresőhirdetéseken keresztül összegyűjtött összes pénzt a Life Terra számára ajánljuk fel, hogy támogassuk az ültetési projekteket és más kezdeményezéseket. A Volte-t itt töltheted le, és már otthonról is támogathatsz minket. Ültessünk együtt!

szerk/ford: Tóth János, forrás: LifeTerraHírlevél

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Jövőnk Közös Összeállítása

Következő cikk

Autizmussal élőket támogat a JYSK



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…