FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Sportolók faültetése Dunaföldváron

Fotó: Makovics Kornél

Tizenhat facsemete szegélyezi a dunaföldvári sporttelep előtti járdát. A Holler UNFC korosztályos futballistái és kézilabdázói ültették őket.

Mint azt a Holler UNFC közösségi oldalán olvasható: „A labdarúgó szakosztály kilenc korosztállyal (a legfiatalabbak 7, a legidősebbek 19 évesek), a kézilabda szakosztály hét korosztállyal (a legfiatalabbak 7, a legidősebbek 15 évesek) képviseltette magát a csütörtök délutáni faültetésen.

A napokban mindegyik fára tábla kerül, amely igazolja majd, hogy melyik sportág és melyik korosztály képviselői ültették.

A fákhoz az önkormányzat fásítási programján keresztül jutott hozzá a Holler UNFC. Lesnyik Gábor klubigazgató a közös ültetés után elmondta, a gyerekek feladata az ültetéssel nem ért véget, nekik kell majd gondozniuk a fákat, amelyek így nemcsak díszei lesznek a pálya környezetének, de egyúttal a fiatalok klubhoz tartozását, a klubhoz való kötődését is erősítik.”

forrás: TEOL

Előző cikk

Településfásítás - Fülöpjakab

Következő cikk

Faültetés Máriahalmon



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések