FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Faültetés – Mastercard & Kifli.hu

Újabb faültetési kampánnyal csatlakozik a Kifli.hu a Mastercard nemzetközi fásítási akciójához – közölték a kezdeményezés résztvevői az MTI-vel.

A képre kattintva megnézheted az akcióról szóló rövid animációt.

A fásítás pénzügyi keretét az online szupermarket értékesítéseiből hozták létre. A kampány költségeihez azok járulhattak hozzá, akik a vásárlásaikat a Kifli.hu-nál Mastercard kártyával fizették. A két társaság először tavaly szeptemberben vállalta a forgalom után 2 ezer fa elültetését, de mivel a szükséges összeg a vártnál gyorsabban összegyűlt, novemberben 15 ezer fát tűztek ki célként. A legújabb akcióval már 20 ezer fa ültetésére kerülhet sor – írták.

🌳 A tavaly nyári és őszi közös akciónk után most újra együttműködünk a Priceless Planet Coalition ernyője alatt, így április 11. és május 8. között ismét fák ültetését támogathatjátok, ha online fizettek Mastercard kártyátokkal. 🌳 A KIFLINÉL kiemelten fontosnak tartjuk ezt az együttműködést és folyamatosan dolgozunk azon is, hogy a saját környezeti terhelésünket csökkentsük, ezáltal pedig nektek, a vásárlóinknak tudatosabb megoldásokat kínáljunk. 🌳

Az együttműködés a Mastercard Priceless Planet Koalíció keretében jött létre. A 2020-ban létrehozott programmal a fizetéstechnológiai cég 5 éven belül világszerte 100 millió fa elültetését szeretné támogatni. Az erre alkalmas területeket szigorú szempontokhoz igazodva, tudományos alapossággal jelölik ki.

A kezdeményezéshez már 136 partner csatlakozott, Magyarországról a Kifli.hu-n kívül az MVM, az OTP Bank és a Gránit Bank is. A Mastercard üdvözölte, hogy belföldön is egyre többen tartják fontosnak a fenntarthatóságot, és abban is bíznak, hogy a közeljövőben hasonló céllal újabb együttműködéseket köthetnek – tették hozzá.

forrás: MTI

Előző cikk

Faültetések Debrecenben

Következő cikk

Faültetés a SOE Botanikus Kertjében



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések