FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Fákat ültet a Kifli és a MasterCard

A Kiflinél folyamatosan teszünk lépéseket a közös jövőnkért és vásárlóinknak is segítünk környezettudatosabban élni azzal, hogy szép számmal kínálunk ilyen alternatívákat.

Szeretsz online intézni mindent, és foglalkoztat a környezettudatosság? Fizesd Mastercard kártyával a Kiflis vásárlásodat, hiszen cserébe – egy október végéig tartó, kéthónapos kampány keretén belül – minimum 2.000 fát ültetnek el világszerte. Ráadásul külön fa-utalványt is vásárolhatsz a Kiflin, hogy még több pénz gyűljön össze a perselybe a nemes cél érdekében. Akik pedig a legtöbb fával járulnak hozzá a Mastercard és a Kifli közös projektjéhez, Kiflis öko ajándékcsomagot nyernek.

A zöld szemlélet eleve minden szolgáltatásunkban megmutatkozik. A Mentsd meg az élelmiszert kategóriában kiváló minőségű, ám a közeli lejárati dátum miatt rendkívül akciós árú élelmiszerek közül válogathatsz. A csak nálunk kapható Ubomi kávécsalád – minőségi és kedvező árú – kapszulái 100%-ban házilag komposztálhatóak és biológiailag lebomlóak. Az Újratöltve menüpontban visszaváltható csomagolású termékeket vásárolhatsz, futárjaink pedig bármikor visszaveszik a kiürült üvegeket. És bár a rendelésedet tartalmazó papírzacskókat is visszaadhatod újrafelhasználás céljából, mi törekszünk a fenntarthatóbb megoldásokra, ezért újrahasznosított PET-palackokból készült öko-táskában is kérheted a bevásárlásodat. Ennek 80%-kal alacsonyabb a környezeti hatása, ráadásul felár nélkül adjuk, csak egyszeri letétet kérünk cserébe. Az öko-táskát a rendelésed végén a Pénztárnál tudod kiválasztani a Csomagolj be menüpont alatt. Környezetbarát flottánkban CNG-autókat használunk, amelynek rendkívül alacsony a károsanyag-kibocsátása, valamint a helyi kistermelők áruit preferáljuk a kisebb ökológiai lábnyom és a hazai gazdaság fellendítése érdekében.

forrás: kifli.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Előző cikk

Praktiker új marketing igazgatója

Következő cikk

HOMAG TREFF 2022



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések