FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

Jysk 2000. megújult üzlete

A JYSK történelmének egyik legnagyobb volumenű felújítási programjában világszerte mind a 3200 áruházának teljes megújítását végzi a Store Concept 3.0 jegyében. A 2000. átalakított egységet június 21-én Gödöllőn adták át és ugyanezen a napon a JYSK a folyamatos terjeszkedés jegyében megnyitotta 92. hazai áruházát is Nagyatádon.

A dán kiskereskedelmi lánc 2021-be kezdett bele történetének egyik legnagyobb szabású felújítási programjába, amelynek keretében 2024. év végéig összes, szám szerint 3200 áruháza meg fog felelni a legmodernebb elvárásokat kielégítő Store Concept 3.0-nak. A projekt 2000. átalakított áruháza Gödöllőn nyílt újra június 21-én. Ennek jegyében az áruház többek közt fahatású padlóburkolatot, új berendezést, energiahatékonyabb világítást, a vásárlók tájékozódását megkönnyítő navigációt és még inspirálóbb környezetet kapott.

Matracoktól kerti kiegészítőkig

A 948 négyzetméter alapterületű gödöllői áruházban az eligazodást 3 bemutató-szoba segíti, amelyek a szezonhoz illően a kerti bútorokat mutatják be. Így két kinti ülőgarnitúra kiállítás, valamint egy nagyobb kerti ülőgarnitúra és étkezőasztal, székek találhatóak a szobákban.

Az alvás szakértőjeként a JYSK külön matrac-stúdiót is kínál, ahol a vásárlók otthonos környezetben nem csupán tanácsokat kapnak, de ki is próbálhatják a termékeket. A dekorációs kellékek és kiegészítők pedig még nagyobb területet kaptak, ahol szezonálisan frissülő, az aktuális trendeket követő termékek széles választékát találják.

Tovább terjeszkedik a JYSK – új áruház nyílt Nagyatádon

Június 21-én azonban a gödöllői újranyitás mellett a JYSK 92. hazai áruházának avatását is ünnepelte Nagyatádon. A dunántúli városban a környező települések kiszolgálása mellett a határ túloldaláról érkező vásárlókra is számítanak.

„Fontos mérföldkő a mai nap, hiszen a gazdasági nehézségek ellenére a JYSK Nagyatádon terjeszkedik és Gödöllőn folytatja felújítási programját Magyarországon. Év végéig a nagyatádi mellett további négy áruházat fogunk nyitni, de meglévő egységeink korszerűsítése is fontos feladat. Az idén már 7 áruházunk újult meg és december végéig további 11 üzletet alakítunk át a Store Concept 3.0 jegyében” – mondta Szimeiszter Sándor, a JYSK magyarországi country directora.

Globális megújulás

„Nagyon örülünk, hogy immár 2000 áruházunk a Store Concept 3.0-nak megfelelően várja vásárlóinkat, és folytatjuk a munkát, hogy világszerte megújuljanak egységeink. A koncepció már bebizonyította, hogy több inspirációt kínál és növeli vásárlóink elégedettségét, amely az értékesítési eredményekben is megmutatkozik” – mondja Carsten Nørgreen Weinkouff, a JYSK áruházfejlesztését, ügyfélszolgálatért és business to businessért felelős alelnöke.

Míg globálisan a gödöllői a 2000. átépített üzlet, Magyarországon immár 60 megújult áruház várja a vásárlókat a Store Concept 3.0 jegyében.

A JYSK-ről

A JYSK egy skandináv gyökerű nemzetközi kiskereskedelmi áruházlánc, amely megkönnyíti bármely szoba vagy kert berendezését. A JYSK több mint 3200 áruháza és webshopja 48 országban nagyszerű ajánlatokkal és hozzáértő kiszolgálással várja vásárlóit bármely felületen. Az alapító Lars Larsen első boltját Dániában 1979-ben nyitotta meg. A JYSK ma már 30 ezer munkatárssal rendelkezik. A JYSK Csoport forgalma a 2021/22-es gazdasági évben 4,87 milliárd euró volt. A JYSK-nek jelenleg Magyarországon több mint 1000 munkavállalója van és 92 üzlettel rendelkezik. A JYSK Magyarországon a 2021/22-es gazdasági évben 67,6 milliárd Ft árbevételt ért el, ami 19%-os növekedést jelent.

forrás: JyskPress

Előző cikk

Martin Komárek Emlékverseny

Következő cikk

Érkezik az IKEA új kollekciójaStihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések