FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

JYSK bemutatószoba nyílt

Különleges JYSK-üzlet nyílt a belvárosban: az eddigi legkisebb, apró üzlet a MiniPolisz családi játszóház része, ahol a gyerekek egy kicsinyített, de teljesen felépített városban próbálhatják ki magukat különböző helyzetekben. A miniüzlet mellett a JYSK egyébként jelenleg 91 áruházat üzemeltet országszerte, és a 2023. augusztus végéig tartó üzleti évben három új üzlet nyílik, további ötöt pedig átépítenek.

A JYSK világszerte és Magyarországon is folyamatosan terjeszkedik, és sorra nyitja vagy éppen újítja meg áruházait. Most azonban Budapesten az eddigi legkisebb, ám minden bizonnyal legszerethetőbb bemutatószobáját nyitotta meg a Minipoliszban. A Király utcai gyerekbirodalomban immár a JYSK által berendezett szobát is kipróbálhatják a látogatók.

A 3-12 éves korosztály számra kialakított „minivárosban” a gyerekek is felnőttnek érezhetik magukat és játszva vethetik bele magukat a vásárlásba, a közlekedésbe, a szépségápolásba vagy épp a színházi kulisszák mögé. A JYSK segítségével immár a lakberendezésben is kipróbálhatják magukat és saját elképzeléseik szerint álmodhatják meg a szoba kialakítását.

„A MiniPolisz életében mindig nagy esemény egy új partner érkezése. Ez a JYSK esetében többszörösen is igaz, hiszen a gyerekek egy teljesen új, eddig még nem gyakorolt feladattal ismerkedhetnek meg. A lakberendezés amellett, hogy felnőttes, fejleszti a szépérzéket, a kreativitást. Mi is izgatottan várjuk a kis lakberendezők visszajelzéseit” – mondta a MiniPolisz tulajdonosa, és ügyvezető igazgatója, Máté Xénia.

A JYSK mellett egyébként a Minipoliszban többek között élelmiszerüzlet és szálloda is megtalálható.  

forrás: JyskPress

Előző cikk

Soproni Egyetemi Almanach 4. sorozata

Következő cikk

Milánói Bútorvásár 2023



Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések
Tovább

Durva közúti baleset

Egy erdészeti traktor karambolozott egy személyautóval Vas vármegyében, április 4-én. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a szentgotthárdi karambolt követően…