FATÁJ-online szaklap: események, gazdasági jelenségek a faiparban, bútoriparban, asztalosságban, erdőgazdálkodásban és a kapcsolódó területeken.
Naptár

Közelgő események

COFO27

JYSK bemutatószoba nyílt

Különleges JYSK-üzlet nyílt a belvárosban: az eddigi legkisebb, apró üzlet a MiniPolisz családi játszóház része, ahol a gyerekek egy kicsinyített, de teljesen felépített városban próbálhatják ki magukat különböző helyzetekben. A miniüzlet mellett a JYSK egyébként jelenleg 91 áruházat üzemeltet országszerte, és a 2023. augusztus végéig tartó üzleti évben három új üzlet nyílik, további ötöt pedig átépítenek.

A JYSK világszerte és Magyarországon is folyamatosan terjeszkedik, és sorra nyitja vagy éppen újítja meg áruházait. Most azonban Budapesten az eddigi legkisebb, ám minden bizonnyal legszerethetőbb bemutatószobáját nyitotta meg a Minipoliszban. A Király utcai gyerekbirodalomban immár a JYSK által berendezett szobát is kipróbálhatják a látogatók.

A 3-12 éves korosztály számra kialakított „minivárosban” a gyerekek is felnőttnek érezhetik magukat és játszva vethetik bele magukat a vásárlásba, a közlekedésbe, a szépségápolásba vagy épp a színházi kulisszák mögé. A JYSK segítségével immár a lakberendezésben is kipróbálhatják magukat és saját elképzeléseik szerint álmodhatják meg a szoba kialakítását.

„A MiniPolisz életében mindig nagy esemény egy új partner érkezése. Ez a JYSK esetében többszörösen is igaz, hiszen a gyerekek egy teljesen új, eddig még nem gyakorolt feladattal ismerkedhetnek meg. A lakberendezés amellett, hogy felnőttes, fejleszti a szépérzéket, a kreativitást. Mi is izgatottan várjuk a kis lakberendezők visszajelzéseit” – mondta a MiniPolisz tulajdonosa, és ügyvezető igazgatója, Máté Xénia.

A JYSK mellett egyébként a Minipoliszban többek között élelmiszerüzlet és szálloda is megtalálható.  

forrás: JyskPress

Előző cikk

Soproni Egyetemi Almanach 4. sorozata

Következő cikk

Milánói Bútorvásár 2023Stihl
(x) hirdetés
Kapcsolódó bejegyzések